.

.

Длуно 6 Хардвер за врата од штала и хардвер за заклучување на очите, 2 пакувања лизгачки врата за заклучување на куката за заклучување на куката за очи со завртки, цв?

Длуно 6 Хардвер за врата од штала и хардвер за заклучување на очите, 2 пакувања лизгачки врата за заклучување на куката за заклучување на

DEN 0.67

Пристапност
Залиха

☛ Материјал ⭆ Висококвалитетен цврст метална врата од не'рѓосувачки челик, заклучување на куката, по 2 слоја на обвивка од бел прав, потрајни, без пилинг на боја, доказ за 'рѓа, без деформација Design Дизајн на АРЦ ⭆ Дизајнот на лакот е мазен и стилски. ☛ Лесно за отклучување ⭆ Куката и бравата на окото со едноставен дизајн за отклучување ви овозможуваат да се отклучите брзо и лесно. ☛ Лесно за инсталирање ⭆ Само инсталирајте ја бравата користејќи ги вклучените завртки за пакување, и не е потребно многу вештина да го направите тоа. Nice Hook-and-очи брави ви даваат дополнителна безбедност и приватност. ☛ Апликации ⭆ Заклучувањето на куката на вратата е широко користена во гаражи, ролетни, бараки, плакари, порти, шкафови, дрвени огради, врати од кабината, врати за лизгачки штала, бањи и врати за лизгачки екран.

Параметри на производот

Слична стока