.

.

Драга за заклучување на вратата на вратата на вратата на вратата на вратата од вратата од вратата 4 парчиња практично дома Дрво користете магнетски антички магнет ?

Драга за заклучување на вратата на вратата на вратата на вратата на вратата од вратата од вратата 4 парчиња практично дома Дрво користете

DEN 164.64

Пристапност
Залиха

Магнетски улов на вратите- едноставен, издржлив, практичен и удобен дизајн го олеснува вашиот живот Заклучување на магнетна брава- Магнет има силна привлечност и магнет не е лесно да се испадне. Вратата на вратата на кабинетот поблиску- е мазна и деликатна, се чувствува пријатно и нема закопчиња и не е лесно да ги повредите вашите раце. Антички улов на легура- Користејќи напредна електронска позлата, има добра метална текстура и е потрајна. Магнетна брава- Исклучителна изработка, лесна и преносна. Лесен за инсталирање и лесен за употреба. Магнетски улов на вратите- едноставен, издржлив, практичен и удобен дизајн го олеснува вашиот живот. Заклучување на магнетна брава- Магнет има силна привлечност и магнет не е лесно да се испадне. Вратата на вратата на кабинетот поблиску- е мазна и деликатна, се чувствува пријатно и нема закопчиња и не е лесно да ги повредите вашите раце. Антички улов на легура- Користејќи напредна електронска позлата, има добра метална текстура и е потрајна. Магнетна брава- Исклучителна изработка, лесна и преносна. Лесен за инсталирање и лесен за употреба. Пакетот вклучува 4 x карактеристики на бравите -материјал : легура на цинк, заклучување на магнет плакарот. -Основа за инсталирање и употреба, ефикасно го решава проблемот со тоа да не ја затворите вратата цврсто улов на вратата со магнет. -ИЗИЗА : Околу 3,30x2.69inch кабинет на вратата на кабинетот. -Користејќи напредна електронска позлата, има добра метална текстура и е потрајно улов на кујнски кабинет.

Параметри на производот

Слична стока