.

.

Мевутал 7 Лизгачка Штала Рачка На Вратата Алуминиумска Легура Лизгачка Врата Повлекува Правоаголни Прст Рамна Повлекува За Кабинетот Плакарот Прозорец, Со Завртк?

Мевутал 7 Лизгачка Штала Рачка На Вратата Алуминиумска Легура Лизгачка Врата Повлекува Правоаголни Прст Рамна Повлекува За Кабинетот Плакарот

DEN 0.67

Пристапност
Залиха

Големина На Влечење на кабинетот : 178 € 40€6mm/7"×1 Растојание на дупката : 148мм/5. Вклучен пакет : 1€Кабинетот Повлекува Со Завртки. Материјал : повлекувањето на лизгачката врата е изработено од алуминиумска легура, која е густа, не е деформирана и избледена, е издржлива и отпорна на абење и има мазна површина и долго време на услуга. Дизајн : Дизајн на Рамна Боја, нема потреба да се прави жлеб на вратата, рачката е удобна и лесна за употреба. Апликација : Погоден За плевни, гардероби, плакари, кујни, стаклени врати, бањи, прозорци, балкони, кабинет итн. Големина На Влечење на кабинетот : 178 € 40€6mm/7"×1. Растојание на дупката : 148мм/5. Вклучен пакет : 1€Кабинетот Повлекува Со Завртки. Материјал : повлекувањето на лизгачката врата е изработено од алуминиумска легура, која е густа, не е деформирана и избледена, е издржлива и отпорна на абење и има мазна површина и долго време на услуга. Дизајн : Дизајн на Рамна Боја, нема потреба да се прави жлеб на вратата, рачката е удобна и лесна за употреба. Апликација : Погоден За плевни, гардероби, плакари, кујни, стаклени врати, бањи, прозорци, балкони, кабинет итн. Карактеристики на производот : - Материјал : повлекувањето на лизгачката врата е изработено од алуминиумска легура, која е густа, не е деформирана и избледена, е издржлива и отпорна на абење и има мазна површина и долго време на услуга.

Параметри на производот

Слична стока