.

.

4 парчиња рачно изработени кристални ринстони ринстони за автомобили, матични капаци на гума, вентил за гуми во тркала, атрактивно искривување на прашина за шифрир?

4 парчиња рачно изработени кристални ринстони ринстони за автомобили, матични капаци на гума, вентил за гуми во тркала, атрактивно искривување

DEN 0.33

Пристапност
Залиха

【АБС Пластика и анти-рист】 Капчињата на матичните вентили се изработени од висококвалитетна пластика ABS, обложена со полимерна глина и вградена со ригистони, може да го заштити вентилот за гума од прашина и влага, спречувајќи притисок на гумите и да ја продолжи гумата услужен живот 【Рачно изработено пенливи rhinestones】 Површината на матичните капаци на вентилот е најразновидната боја, покриена со пенливи rhinestones, кои изгледаат горе и модерно, донесувајќи го вашиот автомобил уникатен луксузен изглед. 【Ротирачка нишка и анти-лежиште】 Внатрешноста на капачињата на матичните вентили е структура на ротатин нишка, може цврсто да се прицврсти со стеблото на вентилот за гуми, засилен заптивка за да помогне во спречувањето на истекување на воздухот. 【Лесно е да се инсталираат caps】】 4pcs вентил на матични капаци, лесно може да се затегнат користете ја вашата рака, без никакви алатки. 【Широка апликација】 Внатрешниот дијаметар на капачињата на вентилите за гуми е 0,31 инч, а внатрешната висина е 0,54 инчи, велосипеди, SUV, камиони, RV и други моторни возила, итн Допрете со нас на време, ќе го решиме проблемот за вас што е можно поскоро. 【АБС Пластика и анти-рист】 Капчињата на матичните вентили се изработени од висококвалитетна пластика ABS, обложена со полимерна глина и вградена со ригистони, може да го заштити вентилот за гума од прашина и влага, спречувајќи притисок на гумите и да ја продолжи гумата услужен живот. 【Рачно изработено пенливи rhinestones】 Површината на матичните капаци на вентилот е најразновидната боја, покриена со пенливи rhinestones, кои изгледаат горе и модерно, донесувајќи го вашиот автомобил уникатен луксузен изглед. 【Ротирачка нишка и анти-лежиште】 Внатрешноста на капачињата на матичните вентили е структура на ротатин нишка, може цврсто да се прицврсти со стеблото на вентилот за гуми, засилен заптивка за да помогне во спречувањето на истекување на воздухот.

Параметри на производот

Слична стока