.

.

X Autohaux 054 Заклучување на тркалото за заклучување на тркалото за заклучување на тркалото против орев против лавчето за заклучување на завртката за заклучување на ко?

X Autohaux 054 Заклучување на тркалото за заклучување на тркалото за заклучување на тркалото против орев против лавчето за заклучување

DEN 2.67

Пристапност
Залиха

Оревот за заклучување на тркалото се користи за отстранување на завртката за навртки на тркалото за сериите BMW 3 5 7 Забелешка : Ве молиме, внимателно проверете ги формите и ознаките на тркалото Анти -кражба на завртки потребни и споредете ги со формите и ознаките на копчињата за заклучување на тркалото на сликата пред купувањето. Не е наменета за употреба со клуч за удар. Квалитетен материјал : Направено од издржлив материјал, отпорност на абење и издржлив и искривен. Овој квалитетен производ не е погоден само за професионална механика, туку и за лична употреба. Спецификација : Состојба : сосема нова, димензија : 3.02" (H*d), Внатрешен дијаметар : 2,5 см / 0,98 ". се користи за отстранување на завртки за ореви на тркала за серија BMW 3 5 7. Белешка : Ве молиме, внимателно проверете ги формите и ознаките на тркалото Анти -кражба на завртки и се споредуваат со формите и ознаките на копчињата за заклучување на тркалото, на сликата пред купувањето. Не е наменета за употреба со клуч за влијание. Квалитетен материјал : Направен од издржлив материјал, отпорност на абење и издржлив и искривен.02" (H*D), Внатрешен дијаметар : 2,5 см / 0,98 ". Пакетот вклучува : 1 x навртка за заклучување на тркалото. Карактеристики : 054 Орев за заклучување на тркалото се користи за отстранување или заклучување на завртката против кражба на тркалото, за шемата на копчето BMW.

Параметри на производот

Condition:
Brand New, Dimension
Слична стока