.

.

Детектор за контакт со електрична енергија Дигитален дисплеј Електричен тест за електротехника Пен за наизменичен тестер за детектор на напон во живо или нула тес

Детектор за контакт со електрична енергија Дигитален дисплеј Електричен тест за електротехника Пен за наизменичен тестер за детектор на

DEN 1532.80

Пристапност
Залиха

Со LED светло : Електричниот детектор е опремен со LED за осветлување и може да се користи во текот на ноќта или други темни околини за мерење Не контакт : Детекторот поддржува паметно индукциско електрично поле, безбедно и брзо, не треба да се грижи за откривање на кабли за жици во затворен простор. Повеќекратна функција : Електричното тест пенкало има функции на прилагодлива чувствителност, LED светлина, звучна и визуелна аларм, автоматско исклучување. Преносен дизајн : Детекторот за контакт има дизајн на држач за пенкало, компактен по големина, може да се стави во торба или клип во џеб за да се спречи загуба. Главни цели : Пенкалото за тестирање може да се користи за откривање на напон на напон, проценка на неутрална и жива линија, тест за индукција на прекин, удобно и практично. Со LED светло : Електричниот детектор е опремен со LED за осветлување и може да се користи во текот на ноќта или други темни околини за мерење. Не контакт : Детекторот поддржува паметно индукциско електрично поле, безбедно и брзо, не треба да се грижи за откривање на кабли за жици во затворен простор. Повеќекратна функција : Електричното тест пенкало има функции на прилагодлива чувствителност, LED светлина, звучна и визуелна аларм, автоматско исклучување. Преносен дизајн : Детекторот за контакт има дизајн на држач за пенкало, компактен по големина, може да се стави во торба или клип во џеб за да се спречи загуба. Главни цели : Пенкалото за тестирање може да се користи за откривање на напон на напон, проценка на неутрална и жива линија, тест за индукција на прекин, удобно и практично.

Параметри на производот

Item Type:
Electricity Detector
Model:
HT103
Material:
ABS
Battery:
2 x 1.5V AAA Battery (not included)
Use:
Applicable to detect AC voltage, neutral and live line judgment, and on off point test
Working AC Voltage:
12-1000V, 50/60Hz
Working Temperature:
0-40℃
Storage Temperature:
-10-50℃
Humidity:
≤95%
Altitude:
≤2000 Meter
How to Use:
Neutral Line Identification:
Place the test pencil at the end of the sensor near the object to be tested. If the simulated grid is lit in green and the buzzer beeps slowly, it is the neutral line.:
Live Line Identification:
Move the end of the test pen sensor close to the object to be tested. If the end of the mesh light up in red and the buzzer rings quickly, it is a live wire.:
packing list:
1 x Electricity Detector:
1 x User Manual:
Слична стока