.

.

САУНОРХ 2-Пакет Адаптер За Патување Низ Целиот Свет, Европски Универзален Меѓународен Адаптер За Патни Приклучоци За Напојување W/ 2.4 Тип Ц &засилувач; 2.4 USB-Ѕиден Пол?

САУНОРХ 2-Пакет Адаптер За Патување Низ Целиот Свет, Европски Универзален Меѓународен Адаптер За Патни Приклучоци За Напојување

DEN 2.33

Пристапност
Залиха

Заштита од осигурувачи, прекинете го напојувањето кога струјата надминува 6,0 А, безбедност за вашите уреди Безбедносни Ролетни, РОХС, СЕ И Фк Сертифицирани. Внатрешна Заштита Од Краток спој и Заштита Од Преполнување. изработени од издржлив огноотпорен материјал. ●СВЕТСКИ УНИВЕРЗАЛЕН АДАПТЕР● - Овој Меѓународен Адаптер за Напојување со 4 меѓународни адаптери за приклучоци. Покријте повеќе Од 150 Земји со приклучоци НА САД/ЕУ/ВЕЛИКА БРИТАНИЈА/АУС, адаптерот НЕ е конвертор на напон, проверете дали уредите што ќе ги користите со нашиот адаптер за патување имаат двојни или променливи напонски способности. €ПАМЕТЕН БРЗ ПОЛНАЧ Q - 2 USB Порти, 1 X2. 4 A USB ТИП C и 1x 2.4 USB-А И 1 AC Приклучок за полнење 3 уреди истовремено со голема брзина. Максимална Моќност 660 W на 110 Vac; 1500 W на 250 Vac во Приклучокот За Наизменична Струја. Применливи ПОВЕЌЕ УРЕДИ-Компатибилни Со СИТЕ USB Уреди Како IPhone 13/12/X/8/7/6, Samsung S8/S7, Xiao Mi Mix2, HUAWEI Mate 10, Mei Zu, Таблет,Дигитални Камери Sony, Nokia и така натаму. ●БЕЗБЕДНОСЕН сертифициран q-Вграден осигурувач ЗА автоматско ресетирање 6 A За Да Се Обезбеди Сигурност - кога жицата е краток спој или преоптоварување, адаптерот автоматски ќе се исклучи за да го ограничи и заштити колото. Неколку минути подоцна, осигурувачот за автоматско ресетирање повторно се лади и може да се користи нормално. Благодарение на осигурувачот за автоматско ресетирање, ќе го прекине напојувањето ако открие дека станува премногу жешко, што треба да ги спаси вашите уреди од проблеми. ●БЕЗГРИЖНО ПО ПРОДАЖБАТА на УСЛУГАТА-30 Дена Враќање На Парите и Ако нешто не е во ред со меѓународниот адаптер за патување, ве Молиме контактирајте не Ако имате какви било прашања, ние ќе ви понудиме задоволително решение и ние ќе ви одговориме во рок од 24 часа.

Параметри на производот

1. AC Input:
100V-250V /50-60HZ Max 6A.
Слична стока