.

.

Мерач на тест на екранот во боја Gooffy, голема точност паметен дигитален мултиметар ефикасен и сигурен со пенкала за откривање за мултиметар за електронско тестирањ?

Мерач на тест на екранот во боја Gooffy, голема точност паметен дигитален мултиметар ефикасен и сигурен со пенкала за откривање за мултиметар за

DEN 656.00

Пристапност
Залиха

Автоматско откривање : Поддршка за напојување на мерење, напон на наизменична струја, отпорност на исклучување и автоматска идентификација на мерни сигнали Препознавање на жицата : Мултиметарот поддржува неутрална идентификација на жица во живо, прецизно и брзо ја наоѓа живата жица, ефикасна и издржлива. Заштитно покритие : дизајн против капки, школка е изработена од одличен материјал ABS, мала тежина и отпорност на абење. Високи перформанси : Мултиметарот има голема точност и усвојува дигитален екран во боја на дисплејот, што е погодно за идентификација и употреба. За електронски тест : Овој мултиметар главно се користи за тестирање на електронска компонента, најчесто се користи во дома, училиште или лабораторија, итн. Go Offy Feature : 1. Автоматско откривање : Поддршка за напојување на мерење, напон на наизменична струја, отпорност на исклучување и автоматска идентификација на мерни сигнали. Препознавање на жицата : Мултиметарот поддржува неутрална идентификација на жицата во живо, прецизно и брзо ја наоѓа живата жица, ефикасна и издржлива. Заштитно покритие : дизајн против капки, школка е изработена од одличен материјал ABS, мала тежина и отпорност на абење. Високи перформанси : Мултиметарот има голема точност и усвојува дигитален екран во боја на дисплејот, што е погодно за идентификација и употреба.

Параметри на производот

Item Type:
Digital Display Multimeter
Model:
HT126A
Material:
ABS
Battery:
1.5V AAA x 4
Application:
Electronic component testing
Basic Parameters:
DC Voltage:
600mV/6V/60V/600V
AC Voltage:
6V/60V/600V
Resistance:
600Ω/6kΩ/60kΩ/600kΩ/6MΩ/60MΩ
Package List:
1 x Multimeter:
2 x Test Pens:
1 x Temperature Probe:
1 x Carrying Bag:
1 x User Manual :
Слична стока