.

.

X-DREE R021 500V 4a Завртка База Тип Керамички Осигурувачи Врски 2Pcs(R021 500w 4a База де торнило Типо топливи керамико енклира 2 пиези

X-DREE R021 500V 4a Завртка База Тип Керамички Осигурувачи Врски 2Pcs(R021 500w 4a База де торнило Типо топливи керамико енклира

DEN 1.67

Пристапност
Залиха

Име На Производ : Врска Со Осигурувачи; Модел Бр : R021; Номинален Напон : AC 500 V. Номинална Струја : 4А; Материјал : Керамика, Метал. Тежина : 53g; Содржина На Пакетот : 2 Парчиња x Завртка Тип Осигурувачи Врски. О : 7мм/0,3"; Л : 50мм/2 "(О : 7мм / 0,3''; Л : 50мм / 2''. В : 22мм/0,9"; Д : 13мм/0,5 "(Ц : 22 мм / 0,9''; Д : 13 мм / 0,5''. Име На Производ : Врска Со Осигурувачи; Модел Бр. : R021; Номинален Напон : AC 500 V. Номинална Струја : 4А; Материјал : Керамика, Метал. Тежина : 53g; Содржина На Пакетот : 2 Парчиња x Завртка Тип Осигурувачи Врски. О : 7мм/0,3"; Л : 50мм/2 "(О : 7мм / 0,3''; Л : 50мм / 2''. В : 22мм/0,9"; Д : 13мм/0,5 "(Ц : 22 мм / 0,9''; Д : 13 мм / 0,5''. R021 500v 4a Завртка База Тип Керамички Осигурувачи Врски 2pcsfeartes : AC 500v номинален напон, 4a номинална струја, 22 x 50mm димензија, тип завртка база.Главно се користи за заштита на електричното коло од преоптоварување и кратки споеви, може да произлезе и за заштита на полупроводничкиот уред.

Параметри на производот

Слична стока