.

.

120 парчиња завртки за бела wallидна плоча, долги 1 инчи долги 6-32 навои прекинувачи на завртки за покривање на овална глава мелани слот завртки за замена на wallидни пане?

120 парчиња завртки за бела wallидна плоча, долги 1 инчи долги 6-32 навои прекинувачи на завртки за покривање на овална глава

DEN 1.67

Пристапност
Залиха

Широка апликација : Овие завртки за бели wallидни панели се дизајнирани да ги поправат решетките на идот, или да ги заменат завртките за стареење или исчезнати на wallидната плоча, wallидниот панел и капаците на прекинувачот итн; Тие се убави комплети за алатки за поправка дома или канцеларија. Едноставна инсталација : Овалните завртки за глава се лесни за инсталирање, а вие треба само да ги олабавите завртките за стареење и да ги залепите новите, што трае само околу 5 минути за замена; Покрај тоа, секоја завртка е фиксирана цврсто и не е лесна за паѓање. Квалитетен материјал : Овие завртки за wallидни плочи се изработени од квалитетен метален материјал, здрав и издржлив; Главите на завртките се обложени со бела боја, слична на бојата на штекерот, што нема да влијае на целиот изглед. Детали за големината : Секоја завртка за приклучок е долга 1 инчи со 6-32 нишка; Соодветната големина ги прави завртките компатибилни со повеќето уреди, приклучоци, панели за прекинувачи и wallидни плочи. Пакетот вклучува : Getе добиете сет од 120 завртки за покривање на прекинувачот вкупно, доволно за вашата канцеларија и домашна употреба; Со овие завртки за слот, не мора да се грижите за недостатокот на завртките за замена. Широка апликација : Овие завртки за бели wallидни панели се дизајнирани да ги поправат решетките на идот, или да ги заменат завртките за стареење или исчезнати на wallидната плоча, wallидниот панел и капаците на прекинувачот итн.; Тие се убави комплети за алатки за поправка дома или канцеларија. Едноставна инсталација : Овалните завртки за глава се лесни за инсталирање, а вие треба само да ги олабавите завртките за стареење и да ги залепите новите, што трае само околу 5 минути за замена; Покрај тоа, секоја завртка е фиксирана цврсто и не е лесна за паѓање. Квалитетен материјал : Овие завртки за wallидни плочи се изработени од квалитетен метален материјал, здрав и издржлив; Главите на завртките се обложени со бела боја, слична на бојата на штекерот, што нема да влијае на целиот изглед. Детали за големината : Секоја завртка за приклучок е долга 1 инчи со 6-32 нишка; Соодветната големина ги прави завртките компатибилни со повеќето уреди, приклучоци, панели за прекинувачи и wallидни плочи.

Параметри на производот

Size:
1 inch long, 6-32 thread
Color:
as the picture shown
Material:
metal
Package includes:
120 x White plate wall screws :
Warm note:
Please allow slight error in size due to manual measurement. :
Small items are included, please keep the screws away from the children to avoid choking hazard. :
Слична стока