.

.

Кутија САД BPB210 рамни поли полиња, 1,5 мил, 12 x 20, чиста

Кутија САД BPB210 рамни поли полиња, 1,5 мил, 12 x 20, чиста

DEN 0.67

Пристапност
Залиха

Чантите се произведуваат од 100 проценти девица, полиетилен филм со висока јасност Ги исполнува спецификациите на ФДА и УСАА. Затвори торби со врски со пресврт, лента со торби или со запечатување на топлина. Достапно во случајни количини. Чантите се произведуваат од 100 проценти девица, полиетилен филм со висока јасност. Ги исполнува спецификациите на ФДА и УСАА. Затвори торби со врски со пресврт, лента со торби или со запечатување на топлина. Достапно во случајни количини. Поли -торбите се разноврсно и флексибилно решение за складирање. Од храна до индустриски алатки и електронска опрема, постои поли торба за секоја апликација.

Параметри на производот

Слична стока