.

.

Timovo Отстранлив труд за чувство на хартија за Galaxy Tab S6 Lite 2020/2022, еднократно мат заштитен филм за цртање, пишување, земање белешки, заштитник на екранот против сјајот-2 ?

Timovo Отстранлив труд за чувство на хартија за Galaxy Tab S6 Lite 2020/2022, еднократно мат заштитен филм за цртање, пишување, земање

DEN 239.84

Пристапност
Залиха

【Компатибилност】 Компатибилен со таблата Galaxy Tab S6 Lite 2022/2020 (SM-P613/P619/SM-P610/P615) Не одговара за други модели на галакси. 【Отстранлив и еднократно】 Овој труд Felt Felt заштитник на екранот е многу лесен за инсталирање и отстранување во секое време. Може да се пее и да се користи постојано, можете да го соблечете кога не го користите за да го чувате правилно. 【Надграден материјал】 Направен од еколошки материјал, нашиот заштитник на екранот на Galaxy Tab S6 Lite има замрзната површина, што може да биде многу мазно за ракопис и сликарство. 【Долгогодишна употреба】 Можете да го ставите заштитник на екранот Galaxy Tab S6 Lite кога треба да напишете или да цртате на таблетот и лесно можете да го отстраните кога уживате во читање или гледање телевизија за да ја задржите бојата и дефиницијата на оригиналниот екран . 【Подобро користете искуство】 Кога го користите овој галаксиски таб S6 Lite 2022 заштитник на екранот, тој може ефикасно да го намали штетниот сјај, Искуство за цртање.

Параметри на производот

Слична стока