.

.

Логика на лента 1300 лента за лента, 1 x 60 г.

Логика на лента 1300 лента за лента, 1 x 60 г.

DEN 0.33

Пристапност
Залиха

Идеално за лесни апликации Обезбедува супериорна моќност на одржување над затворање на канап или лепак. Користете ги пакетите со необични пакети. (12 пакет) Логика на лента 1300 лента за ленти. Идеално за лесни апликации. Обезбедува супериорна моќност на одржување над затворање на канап или лепак. Користете ги пакетите со необични пакети. Логика на лента #1300 лента за лента е идеална за апликации со лесна должност.

Параметри на производот

Слична стока