.

.

ДОИТУЛ 1 Назад Тендинитис Единечен Бакарен Стап И Крпа За Прочистување На Мускулите Пренослив Режач Мокса За Држач За Артритис Масажи Колено Половината Покривка В?

ДОИТУЛ 1 Назад Тендинитис Единечен Бакарен Стап И Крпа За Прочистување На Мускулите Пренослив Режач Мокса За Држач За Артритис

DEN 160.00

Пристапност
Залиха

Бакар и Ткаенина ЕДИНСТВЕН ДРЖАЧ мокса Погоден И за домашна индивидуална употреба и. КУТИЈА ЗА МОКСИБУСТИЈА без ЧАД Моксибустијата ја одржува мокса нежен смирувачки ефект. МОКСА контејнер Изработени од бакар материјал, и лесен. МОКСИБУСТИОН СТИК Многу Корисно-Моксибустијата одржува нежен смирувачки ефект. УРЕД ЗА МОКСИБУСТИЦИЈА Мала големина, држач за стапчиња за моксибустиција лесен за носење, можете да правите моксибустија насекаде во секое време. Пакетот Вклучува 1 Сет х Карактеристики На Кутијата За Моксибусија-Погоден И за домашна индивидуална употреба и за кутија мокса. - Материјал : бакар, крпа моксибустија уред. - безбедно е да се користи мокса стик. - Моксибустијата одржува нежен смирувачки ефект мокса ролни. - Изработен од бакарен материјал и Лесен Контејнер Мокса. - Боја : Зелен Единствен Држач За Мокса. - Големина : околу 84х8, 5х3, 5см крем за моксибустиција.

Параметри на производот

Слична стока