.

.

Toshiba DKT2010-SD 10 Функција Копчиња Дигитален звучник Телефон

Toshiba DKT2010-SD 10 Функција Копчиња Дигитален звучник Телефон

DEN 2.00

Пристапност
Залиха

Пораки : 7 Ве молиме, проверете дали вашиот оригинален број на дел одговара на ова точно, или проверете кај производителот за компатибилност. Клиентите се одговорни за компатибилност. Овој дел е загарантиран да биде целосно функционален, оригинален и автентичен. Ве молиме, осигурете се дека вашиот оригинален број на дел одговара на ова точно, или проверете кај производителот за компатибилност. Клиентите се одговорни за компатибилност. Овој дел е загарантиран да биде целосно функционален, оригинален и автентичен. Овој пред-сопственост или реновиран производ е професионално прегледан и тестиран за да работи и да изгледа како ново. Како производот станува дел од обновениот, вашата дестинација за пред-сопственост, реновирани производи : клиент купува нов производ и го враќа или го тргува за понов или различен модел. Тој производ е прегледан и тестиран за да работи и да изгледа како нов од -квалифицирани добавувачи.

Параметри на производот

Слична стока