.

.

Dell WD19S Докинг Станица СО 130w Адаптер За Напојување И 90w Испорака На Енергија-USB Тип-C, HDMI, Dual DisplayPort-Boomph Е Сеопфатно Решение За Врвни Перформанси За Вашиот Работен Прост?

Dell WD19S Докинг Станица СО 130w Адаптер За Напојување И 90w Испорака На Енергија-USB Тип-C, HDMI, Dual DisplayPort-Boomph Е Сеопфатно Решение

DEN 3.00

Пристапност
Залиха

USB Тип-C Домаќин Врска 90w Испорака на Енергија / 130w Адаптер За Напојување1 Генерал 1 Тип-А Пристаништа 2 x USB 3.1 Генерал 1 Тип-Ц Пристаништа. 2 x Display Port, 1 x HDMI Порта 1 x RJ45 Gigabit Ethernet Порта. 3840 x 2160 Максимална Резолуција @ 60 Hz Вклучува 130w Адаптер За Напојување. Вклучува USB Тип-C Кабел Благородна Клин & Кенсингтон Безбедност Слотови. Претворете ја вашата тетратка во полноправна работна станица со ПРИСТАНИШТЕТО WD19 S Usb Тип-C од Dell. Дизајниран за корисници кои сакаат да ја прошират функционалноста на нивната тетратка, WD19 S ви овозможува да поврзете повеќе уреди, да поддржувате дополнителни дисплеи и да ви обезбедат можности за полнење што ја одржува вашата работна станица во функција. WD19 S се одликува со еден USB тип-C влез и вклучен кабел кој обезбедува Испорака НА Енергија ОД 130 W со компатибилни Dell лаптопи и 90w до не-dell системи кога е поврзан вклучениот адаптер за напојување ОД 130 W AC, што ги проширува можностите на вашата тетратка додека ја полните. Кога е поврзан, овој центар ви дава три USB 3.1 Gen 1 тип-А и два типа-C порти, што ви дава широк спектар на опции за поврзување за вашите компатибилни уреди. Два Display Port и еден HDMI влез ви овозможуваат да поврзете широк спектар на дисплеи со WD19 S додека поддржувате максимална резолуција од 3840 x 2160 со брзина на освежување од 60 Hz, што ви дава јасна и мазна слика. Присутна е и единствена Порта ЗА Етернет RJ45 Gigabit, која ви дава подобрена хардверска врска погодна за поставување и преземање датотеки. Иако овој уред може да се позиционира во различни поставувања со опционален хардвер за монтирање, благородниот Клин и слотовите На Кенсингтон нудат безбедносно решение, спречувајќи кражба кога се комбинираат со различни механизми за заклучување. Експресно полнење системот За Експресно Полнење ви дава можност да го напојувате вашиот уред до 80% за еден час, давајќи ви доволно траење на батеријата за да управувате со остатокот од вашиот работен ден ако треба да земете и да одите. Ако ви треба брзо полнење за да ве одведе од една до друга точка, Зголемувањето На Експресното Полнење обезбедува до 35% полнење за само 20 минути.

Параметри на производот

Слична стока