.

.

Фото рамка за фотографии за зачувување на животот - Керамика 3 x 5

Фото рамка за фотографии за зачувување на животот - Керамика 3 x 5

DEN 1.00

Пристапност
Залиха

Споделете скапоцени спомени од вашиот одмор или првото патување на плажа на детето Прекрасен начин да го прославите вашето време заедно со оној што го сакате. Рамката е бела со rhinestones и јаже. Прави одличен подарок за двојка за меден месец на плажа. Има слика од 3 инчи x 5 инчи; Мерки за рамка 5,5 инчи x 5,5 инчи. Споделете скапоцени спомени од вашиот одмор или првото патување на плажа на детето. Прекрасен начин да го прославите вашето време заедно со оној што го сакате. Рамката е бела со rhinestones и јаже. Прави одличен подарок за двојка за меден месец на плажа. Има слика од 3 инчи x 5 инчи; Мерки за рамка 5,5 инчи x 5,5 инчи. Споделете неколку од магичните моменти на вашиот одмор со оваа фото -рамка за фото -чувар на керамички живот. Како што укажува насловот, рамката е дизајнирана да изгледа како зачувач на животниот век на бродот. Бојата е бела и е испреплетена со малку ригистони и исечена со густа канап што изгледа како јаже.

Параметри на производот

Слична стока