.

.

ScrapBook, Фото албум Семејство DIY подарок Фото албум 80 џебови Фото албум Пу кожа насловна снимка за бебиња со фото -албуми за SQ1/SQ20/SQ10/SQ6/SP - 3 Семејна фото -книга Хоризонта?

ScrapBook, Фото албум Семејство DIY подарок Фото албум 80 џебови Фото албум Пу кожа насловна снимка за бебиња со фото -албуми за SQ1/SQ20/SQ10/SQ6/SP

DEN 1.33

Пристапност
Залиха

Може да се користи за чување фотографии, зачувување на фотографиите непроменети и да ги зачувате како спомени од минатото кога ќе ги погледнете фотографиите во иднина Изработено од високо -квалитетна PU кожа и не -ткаенина ткаенина, цврста, траен и долг животен век. Албумот може да има 80 фотографии, со 2 инсерти од секоја страна и 4 фотографии на страница. Примена за Polaroid SQ1/SQ20/SQ10/SQ6/SP - 3 Фотографии на камера. Ви благодариме што избравте, ако имате какви било прашања, оставете порака и ние ќе ви одговориме на време. Може да се користи за чување фотографии, зачувување на фотографиите непроменети и да ги зачувате како спомени од минатото кога ќе ги погледнете фотографиите во иднина. Изработено од високо -квалитетна PU кожа и не -ткаенина ткаенина, цврста, траен и долг животен век. Албумот може да има 80 фотографии, со 2 инсерти од секоја страна и 4 фотографии на страница.

Параметри на производот

Item Type:
Photo Album
Material:
PU Leather + Non-woven Fabric
Number of Pages:
20 Pages
Store Photos:
20 Pages, 4 Photos Per Page, a Total of 80 Photos
Application:
for Polaroid SQ1/SQ20/SQ10/SQ6/SP-3 Camera Photos
Package List:
1 x Photo Album :
Слична стока