.

.

Стерлинг заптивка и снабдување ORVT120 Viton број-120 стандард О-прстен, флуорополимер еластомер, 70 цврстина на Дурометар, 1 ID, 1-3/16 OD

Стерлинг заптивка и снабдување ORVT120 Viton број-120 стандард О-прстен, флуорополимер еластомер, 70 цврстина на Дурометар, 1 ID,

DEN 138.88

Пристапност
Залиха

Ова соединение нуди одлична хемиска, температура, стареење и отпорност на озон Ниско оток во маслото ASTM бр. 1, и IRM 902 и IRM 903. Одлична отпорност на киселини, горива, минерални и растителни масла и масла, алифатични, ароматични и хлорирани јаглеводороди, хидраулични течности што не се запаливи (HFD) и многу органски растворувачи и хемикалии . Опсег на температура : 2 степени до 400 степени F (-16 степени до 204 степени Ц). Ограничувањата се пареа, топла вода, амини, поларни растворувачи, органски растворувачи со мала молекуларна тежина и течности за сопирачки засновани на гликол, амонијак гас, ниски молекуларни органски киселини (формални и оцетни киселини).

Параметри на производот

Слична стока