.

.

Заштитник за Пренапони на електрична Лента 6 приклучоци за НАИЗМЕНИЧНА СТРУЈА со 3 USB Порти Станица За Полнење Долг Продолжен Кабел Со Прав Агол Рамен Приклучок Шир?

Заштитник за Пренапони на електрична Лента 6 приклучоци за НАИЗМЕНИЧНА СТРУЈА со 3 USB Порти Станица За Полнење Долг Продолжен Кабел Со

DEN 479.20

Пристапност
Залиха

[Паметна Дистрибуција На Струја За Брзо Полнење] : Можност за истовремено полнење на серверски таблети и телефонЕдинствениот USB излез на ОВОЈ USB штекер е до 2,4 А(Вкупниот USB излез е 2,4 А 5 V) што може да им даде на ВАШИТЕ USB уреди брзо полнење! Оваа Лента За Напојување е опремена со 3 USB порти и 6 приклучоци за НАИЗМЕНИЧНА СТРУЈА можат истовремено да полнат телефон, ipad, камера, светилка, компјутер, лаптоп итн. [ПРАВ АГОЛ ПРИКЛУЧОК ] : оваа ГОЛЕМА брзина USB приклучок одбор е правоаголен приклучок. Овозможувајќи поврзување со ѕиден штекер на тесно место како што е зад мебелот. Со чист бакарен кабел од 6,5 стапки, ОВОЈ USB центар за излез од 3 може да ги натера вашите уреди секогаш да бидат на дофат. [Безбеден и Сигурен Штекер За Напојување] : нашата лента за напојување е изработена ОД abs + рејтинг на Отпорност НА Пожар НА КОМПЈУТЕР UL94 NV-O Безбедна Употреба Без Опасности од Пламен.

Параметри на производот

Слична стока