.

.

Капаци за никнување со Ракав За Затемнување За Тегли Со Широка Уста, Соковник Од Цитрус, Екран Од Нерѓосувачки челик, Комплет За Germење, Производител На Никулци Раст?

Капаци за никнување со Ракав За Затемнување За Тегли Со Широка Уста, Соковник Од Цитрус, Екран Од Нерѓосувачки челик, Комплет За

DEN 1406.40

Пристапност
Залиха

€ ● Совршени Додатоци За Мејсон Тегла] Вклучувајќи 2 парчиња Капаци за никнување, 2 парчиња ракави за затемнување, 1сет соковник за цитрус Капакот на теглата за никнување е изработен од материјал без бпа за ХРАНА. Мрежата е изработена од нерѓосувачки челик 316 со исклучителна способност против ' рѓа. Совршен за широки масонски тегли. Погоден за одгледување луцерка, брокула, сенф, мунг грав, рапини, зеле од салата и многу повеќе; Мејсон Тегла не се вклучени!. Е-пошта * лесен За Употреба; потпорните нозе се лесни за плакнење и одводнување. Доаѓа со ракави за затемнување за масонски тегли за лесно никнување во подобра средина која е изработена од издржлив и перен материјал. ® 2 Во 1 Соковник За Цитрус ● малиот грејпер е дизајниран за лимони и лимес, големиот грејпфрут е дизајниран за портокали и грејпфрут. Е-Маил * Безбедна Е-Машина За Миење садови, Лесна За Чистење.

Параметри на производот

Слична стока