.

.

Зизмх Мултифункционален 1 Парче Апс Пластична Рачка Жица Стриптизета, Жица Стриптизета, Кабел Жица Стриптизета, Стегање Клуч, Стегање Алатка

Зизмх Мултифункционален 1 Парче Апс Пластична Рачка Жица Стриптизета, Жица Стриптизета, Кабел Жица Стриптизета, Стегање Клуч, Стегање Алатка

DEN 2153.44

Пристапност
Залиха

Карактеристики : Лесен за ракување и може да се користи за сечење кабли Прилагодлив дизајн : прилагодливи секачи за соголување со различна дебелина на изолацијата за да се избегне оштетување на заштитниот слој. Мултифункционален : универзален жичен стриптизер, стриптизер за коаксијална жица, стриптизер за рамна жица, стриптизер за тркалезна жица. Широк спектар на употреба : погоден за кабловска ТЕЛЕВИЗИЈА, видео, аудио, итн. Лесен за носење и складирање : дизајниран е со дупки за лесно носење и складирање. Карактеристики : Лесен за ракување и може да се користи за сечење кабли. Прилагодлив дизајн : прилагодливи секачи за соголување со различна дебелина на изолацијата за да се избегне оштетување на заштитниот слој. Мултифункционален : универзален жичен стриптизер, стриптизер за коаксијална жица, стриптизер за рамна жица, стриптизер за тркалезна жица. Широк спектар на употреба : погоден за кабловска ТЕЛЕВИЗИЈА, видео, аудио, итн. Лесен за носење и складирање : дизајниран е со дупки за лесно носење и складирање. Карактеристики : Лесен за ракување и може да се користи за сечење кабли.Прилагодлив дизајн : прилагодливи секачи за соголување со различна дебелина на изолацијата за да се избегне оштетување на заштитниот слој.

Параметри на производот

Слична стока