.

.

Држач За Држач За Таблети Mobestech Држач За Таблети Држач За Држач За Таблети Пренослив Држач За Маса Лаптоп Држач За Таблети Држач За Пенкало За Биро Телескопско Скла?

Држач За Држач За Таблети Mobestech Држач За Таблети Држач За Држач За Таблети Пренослив Држач За Маса Лаптоп Држач За Таблети Држач

DEN 206.56

Пристапност
Залиха

ПЛАСТИЧНИ ТАБЛЕТА ШТАНД тоа може да биде добар избор за подарок за вашите пријатели, тие ќе го направат многу ДРЖАЧ ЗА МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ за ДОМАЌИНСТВО има едноставен дизајн, но многу практичен во употреба, што ви дава добро искуство со користење. ДРЖАЧ ЗА ПЕНКАЛО КОРИСТИ одличен помошник за држење на вашиот мобилен телефон или таблет, што е погодно за оние кои сакаат да гледаат филмови без раце. ТАБЛЕТ ШТАНД целиот изглед дизајн на производот е едноставен и дарежлив. ТЕЛЕФОН ПОДДРШКА ШТАНД може да биде за дома, канцеларија, трговски центар, кафуле, хотел,. држач за складирање. држач за складирање. Список на пакети 1 карактеристики на решетката за складирање х-има едноставен дизајн,но многу практичен во употреба, што ви дава добар држач за телефон за искуство За Дома. - Мазна површина и рабови, тоа нема да ги повреди вашите деликатни раце Телескопски Таблет Штанд. - Со овој држач за телефон, можете да емитувате во живо, да следите ТВ-емисии и да гледате филмови без Да ја држите Поддршката за Мобилниот Телефон на вашиот мобилен телефон. - Со фина изработка, не е лесна за носење и кинење, многу практична во употреба Држач За Десктоп Телефон.

Параметри на производот

Слична стока