.

.

Линкокс Божиќ Декор Прибор За Јадење Торба Симпатична Снешко Држач За Садови Нож Вилушка Торба Маса Украси Дедо Мраз Маса Декор Божиќ Џеб Прибор За Јадење Торба До?

Линкокс Божиќ Декор Прибор За Јадење Торба Симпатична Снешко Држач За Садови Нож Вилушка Торба Маса Украси Дедо Мраз Маса Декор

DEN 0.33

Пристапност
Залиха

Безбедно : Направено со памучна крпа без Мирис, безбедна за ваша употреба и лесна за перење Безбедно : Направено со памучна крпа без Мирис, безбедна за ваша употреба и лесна за перење. Практично : овие чанти за садови имаат празнична боја,мала големина и лесна, кои се многу погодни за употреба како декорација на трпеза со лесно ставање нож и вилушка во џебот. Употреба : само отворете ги торбите, ставете ја вилушката за нож и лажица во неа, а потоа можете да ја декорирате вашата трпезариска маса. Секоја торбичка лесно може да собере нож, вилушка и лажица за десерт.Секој од нив има и шамија за бесење. Опсег на примена : Погоден За Божиќни садови, Новогодишна елка, држач за прибор за јадење, свадбен банкет, вечера, весела Божиќна забава, новогодишна забава, карневал, фестивалска прослава, матурска забава, забава за костими, роденденска забава итн. Големина : Околу 20 10 см. Карактеристика : Нашите Овие Прекрасни Држачи за Садови За Снешко се празнични и лесни за употреба! Зошто да не купите некои сега за декорација на вашиот дом/хотел вечера маса? Тие работеа и персонализирани украси за Вашата Елка и Други Приврзоци за Забави! 100% Сосема Нов И Висок Квалитет. Безбедно : Направено со памучна крпа без Мирис, безбедна за ваша употреба и лесна за перење. Практично : овие чанти за садови имаат празнична боја,мала големина и лесна, кои се многу погодни за употреба како декорација на трпеза со лесно ставање нож и вилушка во џебот. Употреба : само отворете ги торбите, ставете ја вилушката за нож и лажица во неа, а потоа можете да ја декорирате вашата трпезариска маса.

Параметри на производот

Слична стока