.

.

Кслонг Сини Кутии За Туширање За Бебиња, 50 парчиња Кутии За Услуга За Слонови За Бебе Момче Ласерски Исечени Кутии За Бонбони Со Лента За Украси За Роденденска Свад?

Кслонг Сини Кутии За Туширање За Бебиња, 50 парчиња Кутии За Услуга За Слонови За Бебе Момче Ласерски Исечени Кутии За Бонбони Со Лента За Украси

DEN 95.84

Пристапност
Залиха

● Кутии За Услуги за Туширање За Бебиња : кутиите за мали услуги Kslong се направени од висококвалитетна хартија за картички со мазна лентаСовршен за туширање за бебиња,свадби,детски родендени, празници и повеќе прилики. `+ Бебе Туш Корист Кутии Големина : 2 "х 2" х 3.5 см), може да се пополни со неколку чоколади, мали бонбони, накит или други мали предмети. € Пакет вклучува : добра комбинација во 50 сет, заврши вас и вашите барања гостин на бебе туш корист сувенир подарок. ● Лесно Се Склопува : кутиите за услуга доаѓаат рамно спакувани со панделки, кои ќе бидат поелегантни и романтични за забава, не е потребна лента или лепак. ● Употреба на производот : може да се користи за свадбени банкети, забави за забави и други прилики за облекување бонбони и електронски свеќи. Поради својата симпатична форма, може да се користи и во детски забави,свадба, роденденска забава, тушеви за бебиња,божиќна забава,годишнина ,други среќни прилики итн.

Параметри на производот

Слична стока