.

.

Штитови За Случајот Галакси Забелешка 9, Случај Samsung Note 9, Минималистичка Кутија За Паричник Со Држач За Картички И Држач/Држач За Прстен, [Заштита Од Капка] Тенок Заш?

Штитови За Случајот Галакси Забелешка 9, Случај Samsung Note 9, Минималистичка Кутија За Паричник Со Држач За Картички И Држач/Држач

DEN 203.04

Пристапност
Залиха

●Компатибилност●Специјално дизајниран За Samsung Galaxy Note 9 ●Совршена Заштита●Случајот на браникот TPU со подигнати рабови за да го заштитите телефонот од дневни гребнатини, испакнатини, удари и случајни капки. Куќиштето има замрзнати рабови за дополнително држење и агли со дополнителна јачина за какви било тврди капки. ●Држач за картичка●кристално чисто куќиште кое вклучува отвор за држач за чиста магла. Минималистички дизајн со Необемни И ненаметливи Држачи за картички за секојдневна употреба што држи максимум 2 картички безбедно. Нуди непосреден и идеален пристап до вашата главна дебитна, деловна, фотографија, кредитна или лична карта во движење. €360° Rotable Kickstand Design® Вклучува цврст и мултифункционален држач за прстен што се превртува за употреба на kickstand. Нашиот уникатен ротирачки дизајн од 360° обезбедува и ergономска стабилност и дополнителна погодност за гледање филмови и тајминг на лицето со пријателите.

Параметри на производот

Слична стока