.

.

Сет на држачи за тенџере од 2 велигденски црна карирана со јајца од зајаци пролетни флорали Potholder топлина доказ за нелизгачки држачи за тенџере, рустикални фарми та?

Сет на држачи за тенџере од 2 велигденски црна карирана со јајца од зајаци пролетни флорали Potholder топлина доказ за нелизгачки

DEN 0.67

Пристапност
Залиха

Дебела и доказ за топлина : Нашиот potholder има двојно слој задебелување на топлина изолација, анти-скалинг за задебелување на влакна, можете да користите топла подлога како нараквица за да го изолирате изворот на топлина, лесен за фаќање тава за пржење и тава за печење, може да се користат и заболувачи, исто така може да се користат и постелери, исто така може да се користат и за печење тав Како пласман за да поставите топли садови, заштити ја табелата од оштетување Трајни : Изолационата подлога е изработена од висококвалитетна полиестерска ткаенина, топлите влошки е безбедна за употреба и може да се користат во текот на целата година. Potholders за кујни има добра изработка и целосно работење, така што не се деформира лесно за време на употребата и го продолжува времето на употреба, издржливоста на Potholder исто така го прави суштински кујнски прибор дома. Големина на постери : Нашиот сет на патоложи од 2, секоја мерка на 8x8in (21x25cm), уникатниот дизајн на ленти им овозможува на жешките влошки да бидат обесени, или да се тркалаат и да се ставаат во шкафче за лесно складирање, заштедува многу простор во кујната . Лесна грижа : Нашиот potholder не само што може да ги заштити вашите раце да не се намалат, туку и лесно да се грижите, добро апсорбирачки, дише и не е лесно да се избледат, а се препорачува миење на рацете, и да ги обеси надвор за да се исуши, може да ви заштеди време и да ви заштеди време и напор многу добро. Multi-scene Use : The pattern of our pot holder sets for kitchen support customized design, and adopts HD printing technology, can help you create a pattern that suits your liking, so our patterns can be used in different occasions such as hotel, wedding, Вечера, средба, прослава, церемонија, ресторан, готвење, печење, скара, топла тенџере, итн. Дебела и доказ за топлина : Нашиот potholder има двослојно задебелување на топлинска изолација на топлина, анти-скалинг за задебелување на влакна, можете да користите топла подлога како А како А Нараквица за да го изолирате изворот на топлина, лесен за фаќање тава за пржење и тава за печење, подножјето може да се користи и како пласман за да поставите топли садови, да ја заштитите табелата од оштетување. Трајни : Изолационата подлога е изработена од висококвалитетна полиестерска ткаенина, топлите влошки е безбедна за употреба и може да се користат во текот на целата година. Potholders за кујни има добра изработка и целосно работење, така што не се деформира лесно за време на употребата и го продолжува времето на употреба, издржливоста на Potholder исто така го прави суштински кујнски прибор дома. Големина на постери : Нашиот сет на патоложи од 2, секоја мерка на 8x8in (21x25cm), уникатниот дизајн на ленти им овозможува на жешките влошки да бидат обесени, или да се тркалаат и да се ставаат во шкафче за лесно складирање, заштедува многу простор во кујната .

Параметри на производот

Слична стока