.

.

иплузмиле 4 Парчиња Керамички Зајак Стапчиња За Јадење Одмор Кинески Лажици Керамички Стапчиња За Јадење Керамичка Лажица Потпора За Стапчиња За Јадење Држач За В?

иплузмиле 4 Парчиња Керамички Зајак Стапчиња За Јадење Одмор Кинески Лажици Керамички Стапчиња За Јадење Керамичка Лажица Потпора

DEN 2.67

Пристапност
Залиха

Одмор со стапчиња за Зајаче : Многу елегантен и убав, може да биде како одмор за стапчиња за јадење, како и декор за маса Држач за Складирање стапчиња За јадење : керамички држачи за стапчиња за јадење, држачи за стапчиња за јадење во форма на зајак, лажици, вилушки, држачи за ножеви, садови за готвење, секојдневна употреба во домаќинството во хотелот. Држач за велигденски Прибор : Керамички Одмор Со Лажица Овој Одмор За Стапчиња За Јадење Е Изработен од Врвен Материјал, Кој може да Издржи-трајна Употреба. Карактеристики На Керамички Материјал, Кој Има Висока Издржливост, Не Е Лесно Да Се Деформира. Фината Изработка, Обезбедува Практичност. Овој Одмор Со Стапчиња За Јадење ќе Ја Направи Поправката И Ќе Се Поправи Полесно и Помазно. Одмор За Стапчиња за Јадење за зајаци : ДРЖАЧ За СКЛАДИРАЊЕ СТАПЧИЊА За ЈАДЕЊЕ Погоден За држење стапчиња за јадење, вилушки, лажици, ножеви или други садови; дома, роденден, свадба или забави за прослави. Држач За Стапчиња За јадење Одмор : Одмор За Вилушка Керамички Стапчиња За Јадење Погоден За Држење Стапчиња За Јадење, Вилушки, Лажици, Ножеви Или Други Садови; Дома, Роденден, Свадба Или Прослава Забави. Одмор со стапчиња за Зајаче : Многу елегантен и убав, може да биде како одмор за стапчиња за јадење, како и декор за маса. Држач за Складирање стапчиња За јадење : керамички држачи за стапчиња за јадење, држачи за стапчиња за јадење во форма на зајак, лажици, вилушки, држачи за ножеви, садови за готвење, секојдневна употреба во домаќинството во хотелот. Држач за велигденски Прибор : Керамички Одмор Со Лажица Овој Одмор За Стапчиња За Јадење Е Изработен од Врвен Материјал, Кој може да Издржи-трајна Употреба. Карактеристики На Керамички Материјал, Кој Има Висока Издржливост, Не Е Лесно Да Се Деформира. Фината Изработка, Обезбедува Практичност. Овој Одмор Со Стапчиња За Јадење ќе Ја Направи Поправката И Ќе Се Поправи Полесно и Помазно. Одмор За Стапчиња за Јадење за зајаци : ДРЖАЧ За СКЛАДИРАЊЕ СТАПЧИЊА За ЈАДЕЊЕ Погоден За држење стапчиња за јадење, вилушки, лажици, ножеви или други садови; дома, роденден, свадба или забави за прослави. Држач За Стапчиња За јадење Одмор : Одмор За Вилушка Керамички Стапчиња За Јадење Погоден За Држење Стапчиња За Јадење, Вилушки, Лажици, Ножеви Или Други Садови; Дома, Роденден, Свадба Или Прослава Забави.

Параметри на производот

Слична стока