.

.

Забава Фаворизира Кутии, Кутии За Подароци За Бонбони За Свадбена Забава За Декорација На Забави, 100 парчиња А5 Кутии За свадба Од Типот На Светло Виолетова, пеперут?

Забава Фаворизира Кутии, Кутии За Подароци За Бонбони За Свадбена Забава За Декорација На Забави, 100 парчиња А5 Кутии За свадба Од Типот

DEN 1352.00

Пристапност
Залиха

Исклучителна изработка : нашата кутија за бонбони е украсена со две пеперутки, а дизајнот на пеперутките има шуплива шема Постојат многу бои за избор, многу убави и нежни. Широк спектар на употреба : Нашите кутии за бонбони се погодни за свадби, роденденски забави, настани во компанијата, прослави во заедницата, цркви, тушеви за бебиња, па дури и едноставни подароци за пријателите. Висококвалитетни материјали : Нашите кутии за бонбони се изработени од висококвалитетни материјали и можат да се користат со доверба. Лесен за употреба : нашата кутија за бонбони треба да биде преклопена сама по себе. Картонското пакување е рамно и лесно се склопува , произведено Од Алвинлит. Пакетот вклучува : пакување од 100 кутии за бонбони , една кутија за бонбони може да складира 5 8 мали бонбони, произведени Од Алвинлит. Исклучителна изработка : нашата кутија за бонбони е украсена со две пеперутки, а дизајнот на пеперутките има шуплива шема. Постојат многу бои за избор, многу убави и нежни. Широк спектар на употреба : Нашите кутии за бонбони се погодни за свадби, роденденски забави, настани во компанијата, прослави во заедницата, цркви, тушеви за бебиња, па дури и едноставни подароци за пријателите. Висококвалитетни материјали : Нашите кутии за бонбони се изработени од висококвалитетни материјали и можат да се користат со доверба. Лесен за употреба : нашата кутија за бонбони треба да биде преклопена сама по себе. Картонското пакување е рамно и лесно се склопува , произведено Од Алвинлит. Пакетот вклучува : пакување од 100 кутии за бонбони , една кутија за бонбони може да складира 5 8 мали бонбони, произведени Од Алвинлит.

Параметри на производот

Condition:
Brand new
Main purpose:
Sugar box
Applicable occasions:
Weddings, party activities
Style:
European style
Material:
Paper
Color:
White / Pink / Beige / Light Blue / Light Purple / Red (Optional)
Package Included:
100 x Wedding Sugar Box :
Notice:
Please allow 0-1.25 inch error due to manual measurement and make sure you do not mind before ordering.:
Please understand that colors may exist chromatic aberration as the different placement of pictures.:
Слична стока