.

.

Слушалки за bluetooth Pointcinco Bluetooth Со Микрофон За Поништување НА БУЧАВА Од АИ, Кабриолет Стерео Во Моно Слушалки, Безжични Слушалки СО USB dongle За Компјутерска Игра Канцела?

Слушалки за bluetooth Pointcinco Bluetooth Со Микрофон За Поништување НА БУЧАВА Од АИ, Кабриолет Стерео Во Моно Слушалки, Безжични Слушалки

DEN 2.00

Пристапност
Залиха

"Двојно ви овозможува да доживеете повеќе нијанси на вашата музика Совршено е и за телефонски повици и игри! Центри за повици, канцеларии, далечинска работа, часови преку интернет, Скајп, Зум, Состаноци на Гугл и многу повеќе. И исто така можете да уживате во извонредно искуство безжични игри без заостанување.2 и 2,4 G USB Dongle" pointcinco безжични слушалки работи На Bluetooth V5. 2 и доаѓа со USB dongle ЗА компјутери без bluetooth функција. Само приклучете го на ВАШИОТ КОМПЈУТЕР, вклучете ги слушалките, тие автоматски ќе се спарат. И надградените Слушалки V5.2 Bluetooth можат да понудат стабилна и брза врска со bluetooth уреди. "Долго Траење На Батеријата И Целодневна Удобност" Оваа Bluetooth слушалка може да обезбеди до 45 часа работно време кога е целосно наполнета. Целосно полнење за 2 часа користејќи порта за полнење тип-Ц (вклучено). Мекото перниче за уши, лентата за глава што се повлекува и прилагодливиот микрофон ви нудат удобно вклопување за целодневно носење.

Параметри на производот

Слична стока