.

.

Монтирање на апарати За гаснење Пожар,Универзално Возило Автомобил Алуминиумска Легура Модифициран Држач За Држач За Држач За Брзо Ослободување Црно Одговара За ?

Монтирање на апарати За гаснење Пожар,Универзално Возило Автомобил Алуминиумска Легура Модифициран Држач За Држач За Држач За Брзо

DEN 480.32

Пристапност
Залиха

Ги цениме искуствата за купување и задоволството на секој клиент Ние сме специјализирани во авто делови и додатоци. Се гордееме со разбирањето што им треба на потрошувачите и како да ја исполнат својата побарувачка. Ги цениме искуствата за купување и задоволството на секој клиент. [КОРИСТЕЊЕ] : овој држач може безбедно да се прицврсти на предниот и задниот дел на потпирачот за рака на седиштето со прилагодлив прстен или да се прицврсти на делот за монтирање на седиштето со завртката, без никакво дупчење. Брзо ослободување за лесно да го добиете апаратот за гаснење пожар кога е потребно. [КОРИСТЕЊЕ] : овој држач може безбедно да се прицврсти на предниот и задниот дел на потпирачот за рака на седиштето со прилагодлив прстен или да се прицврсти на делот за монтирање на седиштето со завртката, без никакво дупчење. Брзо ослободување за лесно да го добиете апаратот за гаснење пожар кога е потребно. [ФУНКЦИЈА] : четирите испакнати железни мониста на држачот за апарати за гаснење пожар, можат да спречат ефективно паѓање на апаратот за гаснење пожар. [ВИСОКОКВАЛИТЕТЕН МАТЕРИЈАЛ] : Изработен од супериорна алуминиумска легура, отпорност на ' рѓа, сигурен и издржлив. [ЛЕСЕН за УПОТРЕБА] : Едноставен и удобен за употреба, само ставете го копчето на апаратот за гаснење на ниво и ставете го апаратот за гаснење пожар во вертикала.

Параметри на производот

Condition:
Brand new
Material:
Aluminum alloy
Color:
As pictures shown
Size:
Approx. 6.5x5.4x2in
Approx. 1.1x2in:
Fitment:
Fits but not limited to:
Fit for Polaris RZR 900/ S900/ 900 trail:
Fit for Polaris RZR 1000/ 1000 XP:
Fit for Polaris RZR 700:
Fit for Polaris RZR 800:
Fit for Jeep Wrangler Sport:
Fit for Jeep Wrangler Unlimited:
Fit for Jeep Wrangler JK:
Fit for Jeep Wrangler Sahara:
Fit for Jeep Wrangler Rubicon:
Fit for most ATV, UTV:
Fit for Honda:
Fit for Can Am:
Fit for Kymco:
Fit for Yamaha:
Fit for Bobcat:
Fit for Polaris:
Fit for Kawasaki:
Fit for Arctic Cat:
Package List:
1 x Extinguisher Mount:
2 x 65-89 Clamp:
2 x 78-101 Clamp:
Слична стока