.

.

280 ПАРЧИЊА Мини Акрилик Боја Во Собата, 12 Бои Акрилик Боја Ленти за Деца&засилувач; Возрасни Занает Боја, Деца Боја Постави Контејнер Ленти Складирање, Совршен За До?

280 ПАРЧИЊА Мини Акрилик Боја Во Собата, 12 Бои Акрилик Боја Ленти за Деца&засилувач; Возрасни Занает Боја, Деца Боја Постави Контејнер Ленти

DEN 3.00

Пристапност
Залиха

240 МИНИ БОЈА+40 ЧЕТКА-комплетот Акрилна боја Mico Sim 280 ПАРЧИЊА содржи четки од 20 поени, 20 рамни четки и 20 пакети 12 бои боја многу економична цена со исклучително висок сооднос перформанси-цена,задоволете ги вашите повеќекратни потреби за сликање. ВИСОКОКВАЛИТЕТНИ БЕЗБЕДНИ МАТЕРИЈАЛИ : лентите За проѕирна боја Mico Sim се изработени од полиетилен со соодветна дебелина, компактни по големина, лесни за складирање и преносливи за носење при излегување.Комплетот за боја е изработен од висококвалитетни акрилни материјали, што е многу пријателско за човечкото тело и може да се користи со мир на умот. ДОБАР Заптивка многу лесно се чисти по употреба, само користете вода и крпа за чистење. РЕКРЕАТИВНИ АКТИВНОСТИ-Сликањето е омилено поминување на времето за децата! Нејзините релаксирачки, забавни, ги течат нивните креативни сокови и им даваат шанса да се изразат, комплетот За боја Mico Sim може да дојде и да нанесе мини празни бокали за чаши за боја кои можат широко да се користат за складирање на различни предмети како што се бои за сликање, козметика, сјај за усни, сјај, монистра, прав, итн.

Параметри на производот

Слична стока