.

.

Nuobesty 8pcs Силиконски Слама Совети Опфаќа Цвет Еднократно Пиење Слама Совети Капаци Приклучоци Херметички Печат Слама Приклучоци Заштитник за 6-8mm Сламки Партиски Ма?

Nuobesty 8pcs Силиконски Слама Совети Опфаќа Цвет Еднократно Пиење Слама Совети Капаци Приклучоци Херметички Печат Слама Приклучоци

DEN 3.00

Пристапност
Залиха

КАПАЦИ ОД СЛАМА ЗА ПОВЕЌЕКРАТНА УПОТРЕБА : овој капак од слама е премиум, кој е изработен од висококвалитетен материјал, форма на цртан филм, декоративен и безбеден, издржлив и еднократно Со прекрасен и разумен дизајн, капакот од слама е и користи, привлечен и практичен и има широка примена. ПИЕЊЕ СЛАМА СОВЕТИ КАПАЦИ : Симпатична форма, која е декоративна. Овие сламени капачиња се со мала тежина, со одлична изработка. Добро запечатување, како добар избор за подарок за вашите пријатели, ќе им се допадне. Доволно количество, доволно за употреба. КАПАК ОД СЛАМЕНА ДУПКА : Удобен за употреба, спречете ги и сламките од нечистотијата. Во меѓувреме, може да ги разликува и вашите сламки. СИЛИКОНСКИ СЛАМЕНИ ПРИКЛУЧОЦИ : капаците од слама се изработени од врвен материјал за време и издржлива употреба, со симпатичен изглед, привлечен и роман. ВРВОВИ ОД СЛАМА ТОПЕРИ : Лесни, лесни и удобни за носење и складирање, исто така, можат да бидат украс за вашите сламки.

Параметри на производот

Слична стока