.

.

Надградба На Метли И Комплет За Прашина За Домашна Канцеларија, Метли И Комплет За Прашина, Комплет За Метли, Метли И Комбо За Прашина, Метли За Стоење И Тава За Праш?

Надградба На Метли И Комплет За Прашина За Домашна Канцеларија, Метли И Комплет За Прашина, Комплет За Метли, Метли И Комбо За Прашина,

DEN 452.80

Пристапност
Залиха

●Метли со мала тежина quoms и комплет тави D-ust доаѓа со висококвалитетни метли за градежни лоби со влакна кои нема да апсорбираат вода,подолг животен век, еколошки,погодни за комерцијално надворешно внатрешно тешко чистење ●Самочистење На Забите За Прашина ● Вградена стругалка и чешел/Заби за лесно Чистење На Метлите во Сад За Прашина , Чиста Коса Од Домашно Милениче и Човечка Коса со едно Повлекување На Забите. Гумената усна На тавата Д-уст е рамна со подот и забите лесно ги чистат влакната. ●Без Свиткување Исчисти Ја Рачката На метлите може да биде до 43 инчи во должина, избегнувајќи свиткување при метење на подот. ●Повеќенаменски метли●главата на метлите може да се прилагоди под агол од 180°. Суштински Quoms И Dastpan Се Прилепуваат заедно за лесно складирање на стоење, заштедуваат простор и лесно се движат. ●Метли со мала тежина quoms и комплет тави D-ust доаѓа со висококвалитетни метли за градежни лоби со влакна кои нема да апсорбираат вода,подолг животен век, еколошки,погодни за комерцијално надворешно внатрешно тешко чистење. ●Самочистење На Забите За Прашина ● Вградена стругалка и чешел/Заби за лесно Чистење На Метлите во Сад За Прашина , Чиста Коса Од Домашно Милениче и Човечка Коса со едно Повлекување На Забите.

Параметри на производот

Слична стока