.

.

Бестонзон 10 парчиња Домашни Капачиња, Сок Од Чај Евантенд, Диспензерот Дома Бпа Чиста Бокал Вода Со Капачиња И Бокали Го Манипулира Пијалакот За Пиење За Капачиња: ?

Бестонзон 10 парчиња Домашни Капачиња, Сок Од Чај Евантенд, Диспензерот Дома Бпа Чиста Бокал Вода Со Капачиња И Бокали Го Манипулира

DEN 1.33

Пристапност
Залиха

ПЛАСТИЧНИ БОКАЛИ ЗА СОКОВИ - - - - Фина изработка, без истекување, удобно чувство на раката ТРАНСПАРЕНТНИ ШИШИЊА СО МЛЕКОшишињата За Пијалоци се направени од здрави, безбедни и издржливи пластични материјали. ШИШЕ ЗА ЕДНОКРАТНА УПОТРЕБА - - - - Транспарентни шишиња, лесно се гледаат преостанатото млеко или пијалок. КОНТЕЈНЕРИ ЗА ПИЕЊЕ ЗА ПОВЕЌЕКРАТНА УПОТРЕБА - - - - Овие проѕирни шишиња се погодни за чување пијалоци, млеко и сите видови овошни пијалоци. ПРАЗНИ ШИШИЊА СО СОК - - - - Може да се користат за продавница за млечен чај користењето, едноставен и нежен дизајн се привлечни. ПЛАСТИЧНИ БОКАЛИ ЗА СОКОВИ - - - - Фина изработка, без истекување, удобно чувство на раката. ТРАНСПАРЕНТНИ ШИШИЊА СО МЛЕКОшишињата За Пијалоци се направени од здрави, безбедни и издржливи пластични материјали. ШИШЕ ЗА ЕДНОКРАТНА УПОТРЕБА - - - - Транспарентни шишиња, лесно се гледаат преостанатото млеко или пијалок. КОНТЕЈНЕРИ ЗА ПИЕЊЕ ЗА ПОВЕЌЕКРАТНА УПОТРЕБА - - - - Овие проѕирни шишиња се погодни за чување пијалоци, млеко и сите видови овошни пијалоци. ПРАЗНИ ШИШИЊА СО СОК - - - - Може да се користат за продавница за млечен чај користењето, едноставен и нежен дизајн се привлечни. Список на пакети 10 х Карактеристики на пластични шишиња-Проѕирни шишиња, лесни за гледање на преостанатото млеко или пијалок.

Параметри на производот

Слична стока