.

.

Јилефу 5Г Елек За Складирање Против електромагнетно Зрачење Работна Облека Професионална Облека Хајн Соба Базна Станица Јакна Машки Сопствени Сребрени Влакна

Јилефу 5Г Елек За Складирање Против електромагнетно Зрачење Работна Облека Професионална Облека Хајн Соба Базна Станица Јакна Машки

DEN 3.00

Пристапност
Залиха

Бојата во сопствен стил, слојот е ткаенина од сребрени влакна Заштитен опсег на електромагнетно зрачење : 10 MHz-40 GHz, енергетска ефикасност на штитот 65d B. Погоден за луѓе кои долго време работат или живеат во голем регион на електромагнетни бранови, како што се персонал, печатачи, радари и безжични тестови, како и радио, телекомуникации, комуникација, компјутерска соба, лабораториски персонал итн. Тоа може да се спречи компјутерско зрачење, анти-Wi Fi зрачење, анти-зрачење, анти-сервер базна станица зрачење, анти-сонда зрачење и други radiation.It е идеален производ за заштита кој е универзален од сите сфери на животот, училиште, банка, комуникации, електрична енергија, училиште, медиуми и научни истражувања. Бојата во сопствен стил, слојот е ткаенина од сребрени влакна. Заштитен опсег на електромагнетно зрачење : 10 MHz-40 GHz, енергетска ефикасност на штитот 65d B. Погоден за луѓе кои долго време работат или живеат во голем регион на електромагнетни бранови, како што се персонал, печатачи, радари и безжични тестови, како и радио, телекомуникации, комуникација, компјутерска соба, лабораториски персонал итн. Тоа може да се спречи компјутерско зрачење, анти-Wi Fi зрачење, анти-зрачење, анти-сервер базна станица зрачење, анти-сонда зрачење и други radiation.It е идеален производ за заштита кој е универзален од сите сфери на животот, училиште, банка, комуникации, електрична енергија, училиште, медиуми и научни истражувања.

Параметри на производот

Слична стока