.

.

Stobok 50pcs Фото -книги за записи Документот Биндер метал клуч за врзивачки прстен клипови канцеларија книга прстен занаетчиски занаетчиски клип -клип држач за книги з?

Stobok 50pcs Фото -книги за записи Документот Биндер метал клуч за врзивачки прстен клипови канцеларија книга прстен занаетчиски занаетчиски

DEN 0.33

Пристапност
Залиха

Прстен за книги на клучеви- изработено од метал, лабавите лисја на лисја се и нема да пукнат или Ringsвони на метални книги- Почитуван купувач, како резултат на ефектот на осветлување, мониторирање на осветленост, рачно мерење и слично, може да има некои мали разлики во бојата и големината помеѓу фотографијата и вистинската ставка. Искрено се надеваме дека можете да разберете! Ви благодарам!. Прстен за метални книги- изработен од метал, лабавите лисја прстени се издржливи и нема да попуштат или разделат. Метал клип за организација-Металните прстени за книги се одлични за различни употреби, како што се лабави лисја, мемориски мемории и држачи за примероци. Лабави лисја прстени-одлично за различни употреби како што се лабава лисја, меморандум, клучни прстени, фактури и држачи за примероци. Прстен за книги на клучеви- изработено од метал, лабавите лисја на лисја се и нема да пукнат или. Ringsвони на метални книги- Почитуван купувач, како резултат на ефектот на осветлување, мониторирање на осветленост, рачно мерење и слично, може да има некои мали разлики во бојата и големината помеѓу фотографијата и вистинската ставка. Искрено се надеваме дека можете да разберете! Ви благодарам!. Прстен за метални книги- изработен од метал, лабавите лисја прстени се издржливи и нема да попуштат или разделат. Метал клип за организација-Металните прстени за книги се одлични за различни употреби, како што се лабави лисја, мемориски мемории и држачи за примероци. Лабави лисја прстени-одлично за различни употреби како што се лабава лисја, меморандум, клучни прстени, фактури и држачи за примероци. Пакетот вклучува 50 x лабави лисја карактеристики Карактеристики Надворешен дијаметар : 45мм хартија прстен. - Материјал : клипови за прстен за метални врзива. - Големина : Обилка за лабава лист - Боја : Сребрена лабава лисја прстени. - Лесен за употреба : Повлечете за отворање, стискајте за да се затворите, заклучете ги дополнителните врски за канцеларии за безбедност. Внатрешен дијаметар : 38мм прстени со лисја на лисја.

Параметри на производот

Слична стока