.

.

GSDNV 3PC Организација за складирање на домови облека Облека за закачување на решетката за сушење пластична шамија за закачалки за складирање на лавици за гардероба з?

GSDNV 3PC Организација за складирање на домови облека Облека за закачување на решетката за сушење пластична шамија за закачалки за складирање

DEN 2.67

Пристапност
Залиха

*Направено од висококвалитетна ПП пластика, силна и издржлива *Рамената може да се протега и да се користи за да се расплетува. *Лесен за сув, дизајн на преклопување, лесен за употреба. *Лесна тежина, мала големина, погодна за патување и лесен за носење. *Направете плакарот да изгледа организиран. *Направено од висококвалитетна ПП пластика, силна и издржлива. *Рамената може да се протега и да се користи за да се расплетува. *Лесен за сув, дизајн на преклопување, лесен за употреба. *Лесна тежина, мала големина, погодна за патување и лесен за носење. *Направете плакарот да изгледа организиран. Опис : *Изработено од висококвалитетна ПП пластика, силна и издржлива.*Рамената може да се истегне и да се користи за да се расплетува.*Лесен за сув, дизајн на виткање, лесен за употреба.*Лесна тежина, мала големина, погодна за патување и лесно да носи.*Направете го плакарот да изгледа организиран.

Параметри на производот

Name:
Travel Hanger
Material:
PP
Weight:
about 0.08kg
Package includes:
3*hangers
There Are Slight Difference Between The Picture and The Real Item Caused by Lightness, Hope You Can Understand :
Слична стока