.

.

Cubtol 2pcs 105 агол дупчал бит електричен шрафциски додаток за шрафцигер за шрафцигер за вежбање десен агол за вежбање десен агол за вежбање Електрични додатоци за елек?

Cubtol 2pcs 105 агол дупчал бит електричен шрафциски додаток за шрафцигер за шрафцигер за вежбање десен агол за вежбање десен агол за вежбање

DEN 780.80

Пристапност
Залиха

Цинк легура 105 Адаптер за вежбање на десен агол : Погоден е за сите електрични дупки и клуч за приклучок, што овозможува проширување до каде што вежбата не може да достигне. Вежби за прав агол : Може да се поврзе со вежбата за рака и рачен клуч. Адаптер за вежбање од 105 степени : удобен, -ластинг и лесен за употреба. Конектор за шрафцигер : Адаптер за вежбање на десен агол изработен од материјал и за употреба. Аголен шрафцигер : удобен, издржлив, ластинг и лесен за употреба. 105 Адаптер за вежбање на десен агол : Погоден е за сите електрични дупки и клуч за приклучок, што овозможува проширување до каде што вежбата не може да достигне. Вежби за прав агол : Може да се поврзе со вежбата за рака и рачен клуч. Адаптер за вежбање од 105 степени : удобен, -ластинг и лесен за употреба. Конектор за шрафцигер : Адаптер за вежбање на десен агол изработен од материјал и за употреба. Аголен шрафцигер : удобен, издржлив, ластинг и лесен за употреба. Список на пакети 2 X Карактеристики на серија на шрафцигер - Погодно, издржливо, -ластички и лесни за употреба серија за свиткување. - Изработено од врвен материјал, може да се користи подолг временски агол на 105 степени. - Големина : околу 14.98inch ќош на шрафцигер. - Дизајн на агол за тесни простори, проширете ја моќноста на возачот на завртки за завртки без завртки за безжични шрафцигер.

Параметри на производот

Слична стока