.

.

РАЗЗУМ ГОЛЕМО ПЛАСТИЧНА ПРАВИЛНА ДЕТСКИ ОБРАЗОВАНИЕ НА ДЕТСКИОТ ДЕТСКИ ОБРАЗОВАНИЕ, ПРОСТОРСКИ ОБРАЗОВАНИЕ ОБРАЗОВАНИЕ ЗАБАВНИЦИ, ЗА ЗАБАВНИЦИ ЗА АДЕРТИВНИЦИ, Ф?

РАЗЗУМ ГОЛЕМО ПЛАСТИЧНА ПРАВИЛНА ДЕТСКИ ОБРАЗОВАНИЕ НА ДЕТСКИОТ ДЕТСКИ ОБРАЗОВАНИЕ, ПРОСТОРСКИ ОБРАЗОВАНИЕ ОБРАЗОВАНИЕ ЗАБАВНИЦИ,

DEN 1140.64

Пристапност
Залиха

Не-лизгање : рамената против лизгање со забележана помош спречи да се лизне облеката Хуманизиран дизајн : дизајниран според ергономијата, не е лесно да се раскине јаката, природните суровини се поздрави. Безбедност : Детската закачалка користи еколошки PP материјал, кој е издржлив, безбеден и без вкус, не содржи флуоресцентно средство за белење и ќе го придружува здравиот раст на вашите деца. Повеќенаменски дизајн : Погодно е за врвови, панталони, фустани, крпи, здолништа и бебешки, итн. Квалитетна услуга : Ако имате какви било прашања, ве молиме контактирајте со нас, ние сме многу среќни што ви даваме најдобра услуга!. Не-лизгање : рамената против лизгање со забележана помош спречи да се лизне облеката. Хуманизиран дизајн : дизајниран според ергономијата, не е лесно да се раскине јаката, природните суровини се поздрави. Безбедност : Детската закачалка користи еколошки PP материјал, кој е издржлив, безбеден и без вкус, не содржи флуоресцентно средство за белење и ќе го придружува здравиот раст на вашите деца. Повеќенаменски дизајн : Погодно е за врвови, панталони, фустани, крпи, здолништа и бебешки, итн. Квалитетна услуга : Ако имате какви било прашања, ве молиме контактирајте со нас, ние сме многу среќни што ви даваме најдобра услуга!. Домаќинска закачалка за домаќинства, мултифункционално повлекување на детето, за сушење на цртани филмови за мали закачалки, пластична решетка Карактеристики : 360 ° Без ротација на мртов агол : Прилагодете ја насоката на куката според условите за живеење Седум нивоа може да се прилагоди : Должината на ширината на рамото може да се прилагоди Според Хангар за универзална облека за раст на бебето : Погоден е за најразлични облеки по најразлични експерименти, погодни за сите видови облека и може да се контролира здрав и тежок PP материјал : здрав и еколошки, тежок и тежок и Безбеден, лесен и удобен заоблен, заоблен дизајн : одговара на облеката без деформација Заштедете простор : Направете ја вашата гардероба поредовна, а просторот не е потрошен дизајн против лизгање : блиско и доверливо вклопување на лента за влечење анти-лизгачки дизајн, дури и лизгава облека може да може Бидете заглавени Спецификација : Име : Материјал за закачалки за деца на елени : ПП Материјал Тежина : 45 грама Големина : 29-37x18cm Белешка : 1.

Параметри на производот

Name:
Deer Children's Hanger
Material:
PP material
Weight:
45 grams
Size:
29-37X18CM
Note:
1.Please allow 1-3 cm error due to the manual measurement. Thanks for your understanding. :
2.Due to the different display and different light, the picture may not reflect the actual color of the item. Thanks for your understanding. :
Слична стока