.

.

закачалка за Цевки iplusmile 2pcs Решетка За Епрувета 12 Дупки Држач За Лабораториска Решетка За Решетки За Лаборатории Акрилни Двослојни Школски Научни Тест Вијали Стој?

закачалка за Цевки iplusmile 2pcs Решетка За Епрувета 12 Дупки Држач За Лабораториска Решетка За Решетки За Лаборатории Акрилни

DEN 174.40

Пристапност
Залиха

Погоден за употреба во научни истражувања, индустриски и рударски претпријатија и колеџи и други лаборатории изработени од издржливи и безбедни акрилни материјали со одлична текстура и издржливост. Исто така одлично за држење гуми за џвакање, задоволства, бонбони, пенкала и други мали нешта. Издржлив и мала тежина, лесен за носење и складирање, нема да зазема премногу простор. Доаѓа со прилично дупки за количина, совршени за држење на соодветните епрувети. Опис Изработен од висококвалитетен акрилен материјал, не е лесен за носење и може да ви служи долго време. Може да се користи повторно, и. Совршен за лабораторија, обезбедете практична содржина на цевката и практично вметнување и отстранување на цевки. Исто така погоден за чување на малите работи. Карактеристики-Боја : Транспарентна.- Материјал : Акрилик.- Големина : Околу 14.- изработени од издржливи и безбедни акрилни материјали со одлична текстура и издржливост.

Параметри на производот

Слична стока