.

.

N/A/A Шарената топка за надувување на надувување, која може да се прошири магична топка, проширлива магична топка, погодна за вежбање јога, длабок здив, топката за игр?

N/A/A Шарената топка за надувување на надувување, која може да се прошири магична топка, проширлива магична топка, погодна за

DEN 3.33

Пристапност
Залиха

【Препознавање на бојата】 Со светли и богати бои, цветните топки за дишење на рацете не се лесно да се избледат Секоја шарена магична топка за проширување е полиедрон, различни бои можат да им помогнат на децата да учат и да идентификуваат разни бои. 【Шарена топка за намалување】 Топката што се намалува со виножитото доаѓа во најразлични убави бои, ќе бидете привлечени. Магијата за проширување на топката е отворена и надуена, а потоа се смалува во првобитната големина, исто како и магијата. 【Дозволете ви да се опуштите】 Волшебната топка за проширување е добар производ за да ги задржите децата зафатени и да ве релаксираат. Цветни топки за дишење на рацете, исто така, можат да се користат како интерактивна игра родител-дете за подобрување на врската со вашето дете!. 【Играчка за рано образование】 Проширувањето на топката е совршена тактилна играчка за рано образование за предучилишни установи. Новата експанзија топката е одлична за деца и возрасни, олеснување на стресот, хиперактивност, концентрација и комбинирање на нивната работна маса, вие и вашите деца ќе го сакате тоа!. 【Долг сервисен живот】 Нашата топка за дишење е изработена од ABS материјал, кој е безбеден и издржлив. Волшебната топка за проширување е одлична по квалитет и исклучителна во занаетчиството, што обезбедува долг живот на перформанси. 【Препознавање на бојата】 Со светли и богати бои, цветните топки за дишење на рацете не се лесно да се избледат. Секоја шарена магична топка за проширување е полиедрон, различни бои можат да им помогнат на децата да учат и да идентификуваат разни бои. 【Шарена топка за намалување】 Топката што се намалува со виножитото доаѓа во најразлични убави бои, ќе бидете привлечени. Магијата за проширување на топката е отворена и надуена, а потоа се смалува во првобитната големина, исто како и магијата. 【Дозволете ви да се опуштите】 Волшебната топка за проширување е добар производ за да ги задржите децата зафатени и да ве релаксираат. Цветни топки за дишење на рацете, исто така, можат да се користат како интерактивна игра родител-дете за подобрување на врската со вашето дете!. 【Играчка за рано образование】 Проширувањето на топката е совршена тактилна играчка за рано образование за предучилишни установи.

Параметри на производот

Name:
Expandable Breathing Ball Toy
Age:
Over 3 years old
Material:
ABS
L(about):
6.6 inches (unstretched), 11.2 inches (stretched)
Color:
Color, Blue (luminous with light)
Packing List:
Inflatable Color Ball Inflatable Magic Ball*1:
Note:
Due to the lighting effects and shooting angles, there is a color difference in the product, please understand.:
Due to manual measurement, there is a tolerance in the product size. :
Слична стока