.

.

Baoblaze Extruder млазници за чистење рачка вулканско греење алуминиумски блок заштитен ракав за греење на ракави за греење на шипки

Baoblaze Extruder млазници за чистење рачка вулканско греење алуминиумски блок заштитен ракав за греење на ракави за греење на шипки

DEN 1115.20

Пристапност
Залиха

Можете да изберете кој сет да го купите според вашата потреба Чистење совршено за да се справи со тешки затнување на млазницата на екструдер. Направени од високо квалитетни легури, многу издржливи и тие обезбедуваат долг животен век. Прецизните пинцети се издржливи и совршени за одржување на млазницата и чистење на вишок материјал за поддршка. Младините од екструдер од 0,4 мм можат да спречат ефективно протекување на главата од печатење и да произведат конзистентни отпечатоци со мазни и. Можете да изберете кој сет да го купите според вашата потреба. Чистење совршено за да се справи со тешки затнување на млазницата на екструдер. Направени од високо квалитетни легури, многу издржливи и тие обезбедуваат долг животен век. Прецизните пинцети се издржливи и совршени за одржување на млазницата и чистење на вишок материјал за поддршка. Младините од екструдер од 0,4 мм можат да спречат ефективно протекување на главата од печатење и да произведат конзистентни отпечатоци со мазни и. Опис : - Можете да изберете кој сет да го купите според вашата потреба. - Чистење совршено за да се справи со тешки затнување на млазницата на екструдер. - Направени од високо квалитетни легури, многу издржливи и тие обезбедуваат долг животен век. - Прецизните пинцети се издржливи и совршени за одржување на млазницата и чистење на вишок материјал за поддршка.4mm extruder nozzles can prevent print head from leakage effectively and produce consistent prints with smooth and .Specification : - Combo A : - Brass Nozzles,Cleaning (10 pieces each) - Milling Throat Tube,Tweezers,Volcanic Heating Aluminum Block,Volcanic Заштитен алуминиумски заштитен ракав, рачка, - Политетрафлуороетен, шипка за греење, термистор (по 1 парче) - : - 4 парчиња месинг млазници - 10 парчиња чистење - шипка за греење и термистор, цевка за мелење на грлото (2 парчиња секоја) - Tweezers, вулкански грешки алминиум Блок, вулканско греење на алуминиумски заштитен ракав, полиетрафлуороетен (по 1 парче) - комбо в : - 2 парчиња мелење цевка за грло - 10 парчиња чистење - месинг млазници, пинцети, вулкански загревање на алуминиумски блок, - вулкански загревање на алуминиум Шипка, термистор (по 1 парче) - : - 8 парчиња месинг млазници - 10 парчиња чистење - зацврстени челични млазници и цевка за грло на легура на легура (по 2 парчиња) - пинцети, вулканско греење алуминиумски блок, вулканска греење на алуминиумски алуминиумски алуминиум, алуминиумски заштитен ракав, политтрафлуороет, загревање, загревање, загревање, загревање Прачка, - термистор, рачка (1 парче секое) табела со големина : спакувана големина : 9x13x3cm/3.

Параметри на производот

- Combo A:
- Brass Nozzles,Cleaning (10 pieces each):
- Milling Throat Tube,Tweezers,Volcanic Heating Aluminum Block,Volcanic Heating Aluminum Protective Sleeve,Handle,:
- Polytetrafluoroethene,Heating Rod,Thermistor(1 piece each):
- :
- 4 Pieces Brass Nozzles:
- 10 Pieces Cleaning:
- Heating Rod and Thermistor,Milling Throat Tube(2 piece each):
- Tweezers,Volcanic Heating Aluminum Block,Volcanic Heating Aluminum Protective Sleeve,Polytetrafluoroethene(1 piece each):
- Combo C:
- 2 Pieces Milling Throat Tube:
- 10 Pieces Cleaning:
- Brass Nozzles,Tweezers,Volcanic Heating Aluminum Block,:
- Volcanic Heating Aluminum Protective Sleeve,Polytetrafluoroethene,:
- Heating Rod,Thermistor (1 piece each):
- :
- 8 Pieces Brass Nozzles:
- 10 Pieces Cleaning:
- Hardened Steel Nozzles and Copper Alloy Throat Tube(2 piece each):
- Tweezers,Volcanic Heating Aluminum Block,Volcanic Heating Aluminum Protective Sleeve,Polytetrafluoroethene,Heating Rod,:
- Thermistor, Handle(1 piece each):
Size Chart:
Packed Size:
9X13X3cm/3.54x5.11x1.18inch
We have many years of experience in selling merchandise online, we are focus on providing best product and service to customers.:
Слична стока