.

.

Grarend 2 пакувања за еднократно микрофибер-мелодиски влошки компатибилни за Swiffer Sweeper и сите 10-12 инчи рамен моп, надградени влажни влошки за чистење за сушење за сите т?

Grarend 2 пакувања за еднократно микрофибер-мелодиски влошки компатибилни за Swiffer Sweeper и сите 10-12 инчи рамен моп, надградени

DEN 2.33

Пристапност
Залиха

◆ 【Компатибилен со Swiffer Sweeper Mop】 Mop влошки Големина : 10,3 '' x 4,4 '', не за чистач XL Не е за вакуум или чистач на вакуум (МОП не е вклучен). ◆ 【Заштеда за заштеда на пари】】 12мм дебели микрофибер влошки за еднократна употреба на мопици се машини што се мијат до 100 пати! Престанете да трошите пари за единечни влошки за еднократна употреба. ◆ 【Супериорна способност за деконтаминација】 замена на мопици и се сува и влажна употреба. Користете суво за чистење на миленичиња коса, прашина и остатоци или користете влажни за длабоко чисто. Задоволување на вашите различни потреби. ◆ 【Сите типови на подови】 Оваа замена на влошки од моп направена од 100% висококвалитетен микрофибер најдобро за мазни површински подови, тврдо дрво, плочка, ламинат, линолеум, винил и многу повеќе. ◆ 【Машината што може да се пее】 Само фрлете го во вашиот мијалник по употреба за да ги обновите влакна и повторно да ја користите, нема повеќе контакт со нечистотија.

Параметри на производот

Слична стока