.

.

Рекордер за влажност на автоматска температура, добра стабилност на сензорот со висока точност -22-158 ℉ Дигитален Temp RH Logger Лесно работење со налепници за лаборатори?

Рекордер за влажност на автоматска температура, добра стабилност на сензорот со висока точност -22-158 ℉ Дигитален Temp RH Logger Лесно работење

DEN 1.33

Пристапност
Залиха

Одличен сензор : Снимачот на податоци усвојува сензор за дигитална температура и влажност, кој има карактеристики на голема точност, брза брзина и добра стабилност Широк опсег : Снимачот на податоци може да прочита најмногу 16384 читања, со широк спектар на мерење на температурата и влажноста, мала грешка во мерењето. Повеќекратна функција : Откако ќе се користат точките за снимање, тие можат да се ресетираат на нула преку софтвер, лесно да се користат за поставување, преземање на податоци, преглед на графикони и излезни извештаи. Применливи сцени : Се користи за мерење на температурата и влажноста, снимање и мониторинг, широко користено во ладна просторија, кабинет, омашено кабинет, лабораторија, итн. , и може да се користи во разни околини. Одличен сензор : Снимачот на податоци усвојува сензор за дигитална температура и влажност, кој има карактеристики на голема точност, брза брзина и добра стабилност. Широк опсег : Снимачот на податоци може да прочита најмногу 16384 читања, со широк спектар на мерење на температурата и влажноста, мала грешка во мерењето. Повеќекратна функција : Откако ќе се користат точките за снимање, тие можат да се ресетираат на нула преку софтвер, лесно да се користат за поставување, преземање на податоци, преглед на графикони и излезни извештаи. Применливи сцени : Се користи за мерење на температурата и влажноста, снимање и мониторинг, широко користено во ладна просторија, кабинет, омашено кабинет, лабораторија, итн. , и може да се користи во разни околини. Одличен сензор : Снимачот на податоци усвојува сензор за дигитална температура и влажност, кој има карактеристики на голема точност, брза брзина и добра стабилност. Широк опсег : Снимачот на податоци може да прочита најмногу 16384 читања, со широк спектар на мерење на температурата и влажноста, мала грешка во мерењето.

Параметри на производот

Item Type:
Temp RH Data Logger
Material:
ABS
Battery:
1 x CR2032 button battery (not included)
Unit:
℃ and ℉
Humidity Range:
0-100%RH
Humidity Accuracy:
35-80%RH; ±3.0%RH
Other:
±5%RH
Temperature Range:
-30-70℃ / -22-158℉
Temperature Accuracy:
-10-70℃; ±0.5℃ / ±0.9℉; -30--10℃; ±0.8℃ / ±1.5℉
Package List:
1 x Data Recorder:
1 x User Manual:
2 x Screws:
2 x Screw Expansion Pipes:
2 x Adhesive Stickers:
Слична стока