.

.

Quiusuo Дигитален калап за песок на површината на површината на цврстината Тест на мерач на мерач со висок притисок, машина за тестирање на опрема за тестирање со опсе?

Quiusuo Дигитален калап за песок на површината на површината на цврстината Тест на мерач на мерач со висок притисок, машина за

DEN 4416.00

Пристапност
Залиха

Погоден за тест на цврстина на површината на калапот од песок при обликување со висок притисок Со просечна пресметана функција. Функција за депозит на врвна вредност. Функција за аларм под напон. Користете USB излез на податоци за да се поврзете со компјутер. Тестер за цврстина на површината на калапот на песок. Тестер за цврстина на површината на калапот на песок. Quiusuo Дигитален калап за песок на површината на површината на цврстината Тест на мерач на мерач со висок притисок, машина за тестирање на опрема за тестирање со опсег од 10 H до 90 H сферичен R1.20 оптоварување 1500g оптоварување на притисок 180gspec :? Тестерот за цврстина на површината на калапот на песок се користи за мерење на цврстината на површината на калапот/јадрото на песокот на влажната калап и да се обезбедат технички параметри за формулирање на процесот на обликување. Ги исполнува стандардите на DIN 53505, ISO 868, ISO 7619, ASTMD 2240, Jisk7215.? Површинската цврстина на калапот од песок е поделена на три вида : А, Б и Ц, Заедничкиот модел е тип Б, меѓу нив : Тип А : Погоден за тест на цврстина на површината на фино калап/јадро на песок во рачно или механичко ниско и средно средно и средно обликување на притисок. Тип Б : Погоден за тест на цврстина на површината на фино и грубо калап/јадро во рачно или механичко обликување со низок и среден притисок. Тип Ц : Погоден за тест на цврстина на површината на калапот за песок при обликување со висок притисок.? Единицата на тестер за цврстина на типот Б за површина од калап од песок е (g/mm2), но вообичаено е да се користи цврстина h (A/b/c) наместо единица.

Параметри на производот

Слична стока