.

.

3 Парчиња Четка За Веѓи Чешел За Трепки Обликувач На Трепки И Четка За Веѓи Двоен Чешел Четка За Веѓи Четка За Веѓи Алатка За Чешлање Шминка За Жени Девојки Козметич?

3 Парчиња Четка За Веѓи Чешел За Трепки Обликувач На Трепки И Четка За Веѓи Двоен Чешел Четка За Веѓи Четка За Веѓи Алатка

DEN 3.33

Пристапност
Залиха

Стил 3-Во-1 : четката е крајната четка за шминка за веѓи 3-во-1 и трепките Оваа разноврсна алатка има јасна, но сепак цврста аголна четка на едниот крај и комбо четка и глава за чешел на спротивниот крај за неспоредлива разноврсност. Квалитетен Материјал : изработен од квалитетен челик и абс материјал, тој е лесен и лесен за употреба и удобен за држење, може да се примени насекаде. Функционални Алатки За Шминка : рачката што не се лизга е лесна за ракување, внимателно изработената глава на четката може нежно да ги чешла трепките и веѓите на место, а нежната четка може да ја дефинира и измени формата на веѓите. Разубавете Ја Вашата Шминка : четките за веѓи со двоен чешел се погодни и за трепките и за веѓите, можете да ги користите за непречено одвојување и продолжување на трепките по виткање или нанесување маскара со прецизен агол на чешел; Ве Тера да ги креирате и декорирате природните веѓи подобро и лесно да ја депонирате бојата точно онаму каде што сакате. Перење И Еднократно : овие алатки за чешлање шминка за трепки за веѓи се перат и се користат повеќекратно, силни за повеќекратна употреба; Препорачано миење на четката еднаш неделно со благо чистење или вода. 3 Парчиња Обликувач На Трепки За Веѓи Чешел За Трепки И Четка За Веѓи Двоен Чешел Четка За Веѓи Четка За Веѓи Алатка За Чешлање На Трепките За Веѓи Козметика За Жени Девојки Функција За Патување : Внимателни алатки : Овие обликувачи на трепки за веѓи можат да помогнат да избегнете директно контактирање со маскара, лепак или лажни трепки, да го одржите процесот на шминкање организиран и уреден.

Параметри на производот

Length:
approx. 16.3 cm/ 6.42 inches
Color:
as the picture shows
Quantity:
3 pieces
Package include:
3 x Eyebrow eyelash shaper :
Note:
Manual measurement, please allow slight errors on size. :
The colors may exist slight difference due to different screens. :
Слична стока