.

.

Магнетски паричник Shanshui Компатибилен со Magsafe, 2x картички слотови затегнат држач за магнетна телефонска картичка за задниот дел на телефонскиот паричник компатиби?

Магнетски паричник Shanshui Компатибилен со Magsafe, 2x картички слотови затегнат држач за магнетна телефонска картичка за задниот

DEN 191.84

Пристапност
Залиха

Дизајн на анти-изгубени картички Лесно е да се земе дизајн на картички. Ултра-терен дизајн, удобно држи до 3 картички. 【Универзална компатибилност】 Shanshui Magnetic Wallt е компатибилен со i Phone 14, i Phone 14 Pro, i Phone 14 Pro Max, i Phone 14 Plus, i Phone 13, i Phone 13 Mini, i Phone 13 Pro, i Phone 13 Por Max, i Phone 12 , i Phone 12 Mini, i Phone, i Phone 12 Pro, i Phone 12 Pro Max, Magsafe случаи и кој било вид на телефон кога е прикачена m-плоча. Подобро компатибилен со оригиналниот случај на i Phone и Orignial i Phone. Белешка : Не е погодно за случаи што не се Magsafe и мобилни телефони кои не се Magsafe. За кој било тип на мобилен телефон, освен Magsafe, мора да користите налепница за магнетски метал на задниот дел од телефонот. 【Голем капацитет】 Со 2 слотови, ќе го замени вашиот гломазен паричник или чанта со тенок телефонски паричник, удобно држи 5 картички (кредитни картички, лична карта, картички за автобуси, возачка дозвола и некои пари). 【Силен магнетизам - Телефонскиот паричник на Шаншуи може максимално да издржи влечење на 5n. Може да биде силно прикачен на кој било телефон со серија Magsafe или Magsafe Case, а неговиот магнетизам е повисок од другите магнетни производи на i Phone. 【Поддршка за безжично полнење】 Кажете збогум на налепницата за лепило! Не мора да го отстраните случајот. Со овој магнетски телефонски паричник, само го вадите за безжично полнење, без остаток. 【Што добивате】 1x Магнетски телефонски паричник (розова). Ние ќе обезбедиме 24*7 пријателска поддршка за клиенти. Секое прашање ќе биде решено во рок од 24 часа, Ве молиме слободно контактирајте со нас. 【Универзална компатибилност】 Shanshui Magnetic Wallt е компатибилен со i Phone 14, i Phone 14 Pro, i Phone 14 Pro Max, i Phone 14 Plus, i Phone 13, i Phone 13 Mini, i Phone 13 Pro, i Phone 13 Por Max, i Phone 12 , i Phone 12 Mini, i Phone, i Phone 12 Pro, i Phone 12 Pro Max, Magsafe случаи и кој било вид на телефон кога е прикачена m-плоча.

Параметри на производот

Слична стока