.

.

Металиксичност кабелски кабел за кабел 2 парчиња, цинк легура тркалезна кабелска дупка за покритие Организатор на жица - за управување со жицата за домашна маса, цр?

Металиксичност кабелски кабел за кабел 2 парчиња, цинк легура тркалезна кабелска дупка за покритие Организатор на жица - за управување

DEN 159.84

Пристапност
Залиха

[1] : Пријавете се на - жицата Grommet е погодна за уредно организирање жици и кабли, за да ја одржувате табелата чиста и уредна ефикасно Се вклопува за домашна маса, нормална маса, работна површина, итн за вашата дневна соба, студија, канцеларија и многу повеќе. [2] : Спецификација - Крајно дија.97 "; фит дупка Дија. : 50мм/1,97"; Вкупна големина : 56мм (max.dia) x14mm (H) /2. [4] : Предност - Направена од издржлив и здрав материјал од легура на цинк, има добра цврстина и голема отпорност на абење. Со електропланирана завршна површина за долгорочна употреба без деформација и бледнее. [3] : Дизајн - дизајниран со делови од гумена подлога за ефикасно да ги скрие каблите и да ги заштити жиците од абразија, исто така може да ја прилагоди големината на држењето според различни кабли. Лесно за инсталирање, едноставно вежбајте или исечете дупка со помош на алатката низ површината на бирото и вметнете го гром во дупката, само треба неколку минути. [5] : Вклучена количина - 2 парчиња х -кабел за кабел. [1] : Пријавете се на - жицата Grommet е погодна за уредно организирање жици и кабли, за да ја одржувате табелата чиста и уредна ефикасно. Се вклопува за домашна маса, нормална маса, работна површина, итн за вашата дневна соба, студија, канцеларија и многу повеќе. [2] : Спецификација - Крајно дија.97 "; фит дупка Дија. : 50мм/1,97"; Вкупна големина : 56мм (max.dia) x14mm (H) /2. [4] : Предност - Направена од издржлив и здрав материјал од легура на цинк, има добра цврстина и голема отпорност на абење. Со електропланирана завршна површина за долгорочна употреба без деформација и бледнее. [3] : Дизајн - дизајниран со делови од гумена подлога за ефикасно да ги скрие каблите и да ги заштити жиците од абразија, исто така може да ја прилагоди големината на држењето според различни кабли.

Параметри на производот

Material:
Zinc Alloy
Finish:
Electroplating
Bottom Dia.:
50mm/1.97
Fit Hole Dia.:
50mm/1.97
Total Size:
56mm(Max.Dia)x14mm(H)/2.20x0.55
QUANTITY INCLUDED - 2pcs x Cable Cord Grommet:
ADVANTAGE - Made of durable and sturdy zinc alloy material, it has good hardness and great wear resistance. With electroplating surface finish for long-term use without deformation and fading. Designed with rubber pad parts to hide cables effectively and protect the wires from abrasion, also can adjust holding size according to different cables.:
Note:
Please confirm the size of cable grommet before purchasing.
Слична стока