.

.

Алатка за отстранување на главните елементи - 6 пакувања Професионални елеци за влечење на канџи, тешки вилици за отстранување на степлер за канцеларија, училиште, ?

Алатка за отстранување на главните елементи - 6 пакувања Професионални елеци за влечење на канџи, тешки вилици за отстранување

DEN 0.33

Пристапност
Залиха

Стилот на вилицата на вилицата : Отстранувањата на главните делови можат лесно да ги отстранат главните делови без да искинат хартија, а исто така можат да ги заштитат вашите нокти да не бидат повредени Лесен за употреба : : Нема потреба да го користите вашиот нокти за да ги отстраните stalplers повеќе, користете го овој отстранувач на степлер, зачувајте го вашето време за работа. Издржлив квалитет : Добро изработено од здрав пластичен и челичен материјал, а отстранувачите на степлер се контурирани за удобна контрола. Подарок за додатоци за биро : Отстранувачот на главниот град е одлична идеја за подароци за биро за вашите колеги, деца, пријатели или наставници. Количина : 6 вклучен пакет, големина : 2.17*0,78*1,77inch. Стилот на вилицата на вилицата : Отстранувањата на главните делови можат лесно да ги отстранат главните делови без да искинат хартија, а исто така можат да ги заштитат вашите нокти да не бидат повредени. Лесен за употреба : : Нема потреба да го користите вашиот нокти за да ги отстраните stalplers повеќе, користете го овој отстранувач на степлер, зачувајте го вашето време за работа.

Параметри на производот

Слична стока